2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年期末冲刺100分完全试卷五年级英语上册鲁科版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
六、从Ⅱ栏中选出Ⅰ栏句子相应的答语。(10分)
Ⅰ
(
(
(
(
(
Ⅱ
A. Yes, she is.
B. I sang and danced.
C. It’s beautiful.
D. Thank you.
E. He’s reading a book.
Ⅰ
(
D
) 1. Here’s a card for you.(
A
) 2. Is she tall?(
E
) 3. What’s he doing?(
B
) 4. What did you do on your birthday?(
C
) 5. What’s the school like?Ⅱ
A. Yes, she is.
B. I sang and danced.
C. It’s beautiful.
D. Thank you.
E. He’s reading a book.
答案:
1. D 2. A 3. E 4. B 5. C
七、阅读理解。(10分)
I have a new friend. His name is David. He’s ten years old. He’s from the USA. He’s tall. He has short curly blond hair. He’s a pupil.
He studies very hard. He’s smart and funny.
We are in the same class. We both like Tuesdays. Because we have English, maths, music and PE on Tuesdays. Fridays are fine. We have a reading class on Friday afternoon. We can read our favourite books after finishing our assignments (作业). That is fun.
David likes playing football. I like it, too. We often play together on the weekend. I teach him Chinese and he teaches me English. We are good friends.
根据短文内容,回答下列问题。
1. How old is David?
2. Where does David come from?
3. What is David like?
4. What do they have on Tuesdays?
5. Do they often play football together?
I have a new friend. His name is David. He’s ten years old. He’s from the USA. He’s tall. He has short curly blond hair. He’s a pupil.
He studies very hard. He’s smart and funny.
We are in the same class. We both like Tuesdays. Because we have English, maths, music and PE on Tuesdays. Fridays are fine. We have a reading class on Friday afternoon. We can read our favourite books after finishing our assignments (作业). That is fun.
David likes playing football. I like it, too. We often play together on the weekend. I teach him Chinese and he teaches me English. We are good friends.
根据短文内容,回答下列问题。
1. How old is David?
He’s ten.
2. Where does David come from?
He comes from the USA.
3. What is David like?
He’s tall. He has short curly blond hair.
4. What do they have on Tuesdays?
They have English, maths, music and PE.
5. Do they often play football together?
Yes, they do.
答案:
1. He’s ten. 2. He comes from the USA.
3. He’s tall. He has short curly blond hair.
4. They have English, maths, music and PE.
5. Yes, they do.
3. He’s tall. He has short curly blond hair.
4. They have English, maths, music and PE.
5. Yes, they do.
八、书面表达。(10分)
请以“Teachers’ Day”为题,写一篇50词左右的短文。
请以“Teachers’ Day”为题,写一篇50词左右的短文。
[例文] Teachers’Day
Teachers’Day comes on September 10th every year. On that day I usually give my teachers cards to show my thanks. I thank them for helping me when I am in trouble, and I thank them for teaching me how to be a good pupil.
Teachers’Day comes on September 10th every year. On that day I usually give my teachers cards to show my thanks. I thank them for helping me when I am in trouble, and I thank them for teaching me how to be a good pupil.
答案:
[例文] Teachers’Day
Teachers’Day comes on September 10th every year. On that day I usually give my teachers cards to show my thanks. I thank them for helping me when I am in trouble, and I thank them for teaching me how to be a good pupil.
Teachers’Day comes on September 10th every year. On that day I usually give my teachers cards to show my thanks. I thank them for helping me when I am in trouble, and I thank them for teaching me how to be a good pupil.
查看更多完整答案,请扫码查看