2025年探究学案专项期末卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年探究学案专项期末卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
B
根据语篇内容做出判断,正确选 A、错误选 B、未提及选 C。(未提及表示语篇中没有提到句中信息)
Mrs. Morgan is an old woman. Although she is old, she is very healthy. She also looks young. Why? Because she has a healthy lifestyle.
Mrs. Morgan often exercises. She likes going shopping. She goes shopping three times a week on foot. She thinks walking is good for health. Mrs. Morgan has a dog. Every morning she takes her dog for a walk for half an hour. She often washes clothes and cleans her house. She says, "I don't want my daughter to wash my clothes, because she is busy working."
Mrs. Morgan has good eating habits. She eats vegetables every day. She eats meat once a week. She drinks milk and eats an egg for breakfast. She eats an apple every day. She often says, "Eating an apple is good for health."
Sometimes Mrs. Morgan watches TV after dinner. Her favorite is Beijing Opera(京剧). She often goes to bed at nine thirty.
(
(
(
(
(
根据语篇内容做出判断,正确选 A、错误选 B、未提及选 C。(未提及表示语篇中没有提到句中信息)
Mrs. Morgan is an old woman. Although she is old, she is very healthy. She also looks young. Why? Because she has a healthy lifestyle.
Mrs. Morgan often exercises. She likes going shopping. She goes shopping three times a week on foot. She thinks walking is good for health. Mrs. Morgan has a dog. Every morning she takes her dog for a walk for half an hour. She often washes clothes and cleans her house. She says, "I don't want my daughter to wash my clothes, because she is busy working."
Mrs. Morgan has good eating habits. She eats vegetables every day. She eats meat once a week. She drinks milk and eats an egg for breakfast. She eats an apple every day. She often says, "Eating an apple is good for health."
Sometimes Mrs. Morgan watches TV after dinner. Her favorite is Beijing Opera(京剧). She often goes to bed at nine thirty.
(
B
)26. Mrs. Morgan is so old that she can't go shopping.(
A
)27. Mrs. Morgan goes out for a walk with her dog in the morning.(
B
)28. Mrs. Morgan's daughter always helps her mother wash clothes.(
B
)29. Mrs. Morgan hardly ever eats vegetables.(
C
)30. Mrs. Morgan sleeps for eight hours every night.
答案:
26—30 BABBC
C
根据语篇内容选择最佳答案。
When we choose a house, we all want to have nice neighbours, because most of us think that they are helpful to our life. But what kind of neighbour is good? The answers are different from person to person. Here are my answers.
First, it is very important to respect each other. If our neighbours always want to know more about our life, how will we feel? He or she may also talk with others about our life. Do you want to live with him or her? The answer is "No". We will feel very annoyed at having this kind of neighbours and move away quickly.
Next, a good neighbour is always ready to give us a hand when we are in need. For example, if we are not at home, our good neighbours will help us take care of the pets.
Finally, a good neighbour should love the environment. He or she never throws rubbish here and there, because the good environment can make us comfortable and happy.
I think we all should learn to be a good neighbour, and build a friendly community together!
(
A. By telling a story.
B. By giving an example.
C. By asking a question.
(
A. they can share food with us
B. they can help us
C. they can make us feel safe
(
A. talk with others about our life
B. want to know more about our life
C. look after our pets when we are away
(
A. angry
B. lonely
C. excited
(

根据语篇内容选择最佳答案。
When we choose a house, we all want to have nice neighbours, because most of us think that they are helpful to our life. But what kind of neighbour is good? The answers are different from person to person. Here are my answers.
First, it is very important to respect each other. If our neighbours always want to know more about our life, how will we feel? He or she may also talk with others about our life. Do you want to live with him or her? The answer is "No". We will feel very annoyed at having this kind of neighbours and move away quickly.
Next, a good neighbour is always ready to give us a hand when we are in need. For example, if we are not at home, our good neighbours will help us take care of the pets.
Finally, a good neighbour should love the environment. He or she never throws rubbish here and there, because the good environment can make us comfortable and happy.
I think we all should learn to be a good neighbour, and build a friendly community together!
(
C
)31. How does the writer start the passage?A. By telling a story.
B. By giving an example.
C. By asking a question.
(
B
)32. We want to have nice neighbours because .A. they can share food with us
B. they can help us
C. they can make us feel safe
(
C
)33. Nice neighbours will .A. talk with others about our life
B. want to know more about our life
C. look after our pets when we are away
(
A
)34. The underlined word "annoyed" in Paragraph 2 means "".A. angry
B. lonely
C. excited
(
C
)35. What's the structure(结构)of this passage?(Paragraph 1 = ①...)
答案:
31—35 CBCAC
查看更多完整答案,请扫码查看