2025年探究学案专项期末卷八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年探究学案专项期末卷八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
B
根据语篇内容做出判断,正确选A、错误选B、未提及选C。(未提及表示语篇中没有提到句中信息)
Once upon a time, there was a tree that wanted to become a treasure box(宝盒). One day, a farmer cut it down and sold it to a carpenter(木匠). The tree was happy because he thought the carpenter would make it into a treasure box.
To its surprise, the carpenter made it into a feed box for animals. The tree felt very sad because that was not its dream. Several years later, the feed box was thrown away(被扔掉). Someone picked it up and placed it into an old building. The tree forgot its dream little by little.
One day, a couple came to the building. The woman just had a baby boy. There wasn't a bed in the building. So they placed the baby in the feed box. They loved him and regarded(把……视为) him as their treasure. The tree suddenly realized that it became a real "treasure box" at that time.
Sometimes you may think your dream will not come true. Don't forget your dream. It may be realized in another new way.
(
(
(
(
(
根据语篇内容做出判断,正确选A、错误选B、未提及选C。(未提及表示语篇中没有提到句中信息)
Once upon a time, there was a tree that wanted to become a treasure box(宝盒). One day, a farmer cut it down and sold it to a carpenter(木匠). The tree was happy because he thought the carpenter would make it into a treasure box.
To its surprise, the carpenter made it into a feed box for animals. The tree felt very sad because that was not its dream. Several years later, the feed box was thrown away(被扔掉). Someone picked it up and placed it into an old building. The tree forgot its dream little by little.
One day, a couple came to the building. The woman just had a baby boy. There wasn't a bed in the building. So they placed the baby in the feed box. They loved him and regarded(把……视为) him as their treasure. The tree suddenly realized that it became a real "treasure box" at that time.
Sometimes you may think your dream will not come true. Don't forget your dream. It may be realized in another new way.
(
B
)26. The tree felt very sad when the farmer sold it to a carpenter.(
B
)27. The carpenter made the tree into a treasure box.(
B
)28. To be a feed box was the tree's dream.(
A
)29. The couple used the feed box as their baby's bed.(
C
)30. The couple later took the feed box home.
答案:
26—30 BBBAC
C
根据语篇内容选择最佳答案。
One day Tortoise(陆龟) was walking through the veld(无树草原). He was searching. "Are you looking for anything?" Snail asked. "Yes, I'm looking for my house. Did you see it?" "No, I didn't, but I'll help you look!" Tortoise walked on with Snail on his back. They looked and looked, but there was no sign of a house.
"Are you looking for anything?" asked Sparrow. "I'll help you look!" Tortoise walked on with Snail and Sparrow sitting on his shell. They looked and looked, but there was no sign of a house.
"Are you looking for anything?" asked Ladybird. "I'll help you look!" Tortoise walked on with Snail, Sparrow and Ladybird sitting on his back. They looked and looked, but there was no sign of a house.
The sky turned dark. Thunder roared(咆哮) in the hills in the distance. The rain began to drip. "Eek," squeaked(吱吱叫) Tortoise with fright(惊吓), and he shrank(收缩) back into his shell. It was warm and cosy(温暖舒适的) inside. "Oh, here is my house!"
(
A. One.
B. Two.
C. Three.
(
A. They are careful.
B. They are helpful.
C. They are brave.
(

(
A. Because he was afraid.
B. Because he was sad.
C. Because he was shy.
(
A. Tortoise Loves the Veld
B. Tortoise Helps His Friends
C. Tortoise Finds His Home
根据语篇内容选择最佳答案。
One day Tortoise(陆龟) was walking through the veld(无树草原). He was searching. "Are you looking for anything?" Snail asked. "Yes, I'm looking for my house. Did you see it?" "No, I didn't, but I'll help you look!" Tortoise walked on with Snail on his back. They looked and looked, but there was no sign of a house.
"Are you looking for anything?" asked Sparrow. "I'll help you look!" Tortoise walked on with Snail and Sparrow sitting on his shell. They looked and looked, but there was no sign of a house.
"Are you looking for anything?" asked Ladybird. "I'll help you look!" Tortoise walked on with Snail, Sparrow and Ladybird sitting on his back. They looked and looked, but there was no sign of a house.
The sky turned dark. Thunder roared(咆哮) in the hills in the distance. The rain began to drip. "Eek," squeaked(吱吱叫) Tortoise with fright(惊吓), and he shrank(收缩) back into his shell. It was warm and cosy(温暖舒适的) inside. "Oh, here is my house!"
(
C
)31. How many animals helped Tortoise look for his house?A. One.
B. Two.
C. Three.
(
B
)32. What do we know about the animals?A. They are careful.
B. They are helpful.
C. They are brave.
(
C
)33. What was the weather like later that day?(
A
)34. Why did Tortoise shrink back into his shell?A. Because he was afraid.
B. Because he was sad.
C. Because he was shy.
(
C
)35. What's the best title for the text?A. Tortoise Loves the Veld
B. Tortoise Helps His Friends
C. Tortoise Finds His Home
答案:
31—35 CBCAC
查看更多完整答案,请扫码查看