2025年评优监测课时作业七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年评优监测课时作业七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年评优监测课时作业七年级英语上册译林版》

第226页
七、阅读表达(共3小题;第1小题2分,第2小题2分,第3小题3分,满分7分)
阅读下面的短文并用英语回答问题。
Earthworms(蚯蚓)are friends of farmers. They can make holes in the earth, so rain and air can get through. That helps plants grow. But now in the United States, some earthworms are making problems.
The earthworms are called Asian jumpers. They first came to the USA from Asia. They are big and strong. They can jump off the ground. They can also grow as long as 15 cm.
The strong worms can get into very hard earth. So in the 1980s, American farmers used them a lot. Now these worms are everywhere in some American forests.
However, Asian jumpers are big eaters. They also like to live in very big groups. When they get into the forest, they can eat the leaf litter(落叶层)on the forest floor very quickly.
It is not good for the forest. Many plant seeds(种子)need the leaf litter to grow. Some other animals also eat the litter as food. Asian jumpers take their food away.
The leaf litter also protects the earth. The Asian jumpers eat the litter and open up the forest to disease(疾病).
1. Why can earthworms help plants grow?

2. How long can Asian jumpers grow?

3. Is the leaf litter important? Why?
答案: 1. Because they can make holes in the earth, so rain and air can get through.
2. They can grow as long as 15 cm.
3. Yes, it is. Because many plant seeds need it to grow, some other animals eat it as food, and it also protects the earth.
八、书面表达(共1小题;满分25分)
根据以下信息,请你以“My Friend”为题介绍你的朋友,可以适当增加细节,使文章更为流畅。字数100左右。
1. 我最好的朋友名叫Millie,今年13岁。
2. 她每天早上6:15开始读英语,她各科成绩都很好。
3. 她对我很好,总是帮助我学习英语和地理等。
4. 我们经常坐在操场的树下聊天或者玩游戏。
5. 请再举一到两个例子来描述她的课外活动。
My Friend




答案: My Friend
My best friend is Millie. She is thirteen years old. Every morning, she starts reading English at 6:15. She studies very hard, so she does well in all her subjects. Millie is kind to me. She always helps me with my English and Geography. After school, we often sit under the tree on the playground to chat or play games. She likes sports too. Every Wednesday afternoon, she plays volleyball with her classmates. Sometimes, she teaches me to draw pictures in the art room. I am very happy to have her as my friend.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭