2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版》

四、选词填空,补全短文。
were helped turned showed stayed
Zhang Peng 1.
stayed
at home during the New Year holiday. He 2.
helped
his family do many things. He helped Mum bake. He was interested in how the white dough (生面团) 3.
turned
into golden bread. He helped Dad fix the bike and was glad to learn about gears (齿轮). He 4.
showed
his grandparents how to use WeChat. They 5.
were
so happy to talk with old friends on it. What a wonderful holiday Zhang Peng had!
答案: 四、1. stayed 2. helped 3. turned 4. showed 5. were
五、阅读短文,完成下列各题。
Merry Christmas! The Christmas is coming. What will our supermarket do for Christmas? Last year, there was Santa in our supermarket. Children liked Santa very much. So this year, we are going to invite Santa to our supermarket again. The children can talk with Santa and tell Santa what they want for Christmas. Last year, many people bought candy and toys for children. So this year, there will be lots of candy and toys in the centre of the supermarket. And we are going to put up a very tall Christmas tree in front of our supermarket. People can take pictures with it. And they will want to buy a beautiful Christmas tree at our supermarket. We will put the trees, stars and Christmas things at the window. We hope every person can be happy in our supermarket.
(一)根据短文内容,判断句子正 (T) 误 (F)。
(
T
)1. This is a plan for the Christmas of a supermarket.
(
F
)2. Last year, children couldn’t see Santa in the supermarket.
(
T
)3. People bought toys for children last year.
(
T
)4. This year, they will show many toys to the children in the supermarket.
(
F
)5. We can’t see a Christmas tree in the supermarket.
(二)根据短文内容,选择正确的答案。
(
A
)1. The best title (标题) should be “______”.
A. A Christmas Plan
B. Merry Christmas
C. Christmas
(
B
)2. They will put up a tall Christmas tree because ______.
A. they want people to sit under it
B. they want people to like it and buy it
C. they like Christmas trees
(
C
)3. They want people to be ______ in their supermarket.
A. tired
B. sad
C. happy
答案: 五、(一)1. T 2. F 3. T 4. T 5. F
(二)1. A 2. B 3. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭