2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五、Mr. Wood 是如何教 Steven 滑冰的呢?根据文意选词并用其正确形式填空。
funsnowsnowballsnowyteachtothinkskate
Mr. Wood likes the cold and white 1.
funsnowsnowballsnowyteachtothinkskate
Mr. Wood likes the cold and white 1.
snow
. It's a 2. snowy
day. Mr. Wood and Steven are in the snow. They play with 3. snowballs
. Then Mr. Wood 4. teaches
Steven 5. to
skate on the ice. Steven says, "I 6. think
I can stand up. See! I do it." Mr. Wood says, "Great! We can 7. skate
. Winter is 8. fun
."
答案:
五、1. snow 2. snowy 3. snowballs 4. teaches 5. to 6. think 7. skate 8. fun
六、阅读短文,完成下列各题。
My name is Ellen. I am a Chinese girl. I live in Canada with my parents now. My father is a doctor. He often drives his car to work. My mother is a worker. She often walks to work.
I like the winter in Canada. Today is Saturday. It snows outside. It is very cold. In the morning, I get up early. I put on my hat, scarf, coat and boots. Then I go out with my parents. My father teaches me to skate. Skating isn't easy, but I learn fast. I can skate now. I'm very happy.
In February, we are going to fly back to China for the Spring Festival. We will get together with our family.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. Canada; China
B. China; Canada
C. Canada; Canada
(
A. by car
B. by bus
C. on foot
(
A. skate
B. fly kites
C. ride bikes
(二)根据短文内容,回答问题。
1. What day is it today?
2. How is the weather today?
3. Does Ellen learn to skate?
My name is Ellen. I am a Chinese girl. I live in Canada with my parents now. My father is a doctor. He often drives his car to work. My mother is a worker. She often walks to work.
I like the winter in Canada. Today is Saturday. It snows outside. It is very cold. In the morning, I get up early. I put on my hat, scarf, coat and boots. Then I go out with my parents. My father teaches me to skate. Skating isn't easy, but I learn fast. I can skate now. I'm very happy.
In February, we are going to fly back to China for the Spring Festival. We will get together with our family.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
(
B
)1. Ellen is from ____. She lives in ____ now.A. Canada; China
B. China; Canada
C. Canada; Canada
(
C
)2. Ellen's mother goes to work ____.A. by car
B. by bus
C. on foot
(
A
)3. Ellen's father teaches her to ____.A. skate
B. fly kites
C. ride bikes
(二)根据短文内容,回答问题。
1. What day is it today?
Today is Saturday./Saturday.
2. How is the weather today?
It is very cold and snowy.
3. Does Ellen learn to skate?
Yes, she does.
答案:
六、(一)1. B 2. C 3. A (二)1. Today is Saturday./Saturday. 2. It is very cold and snowy. 3. Yes, she does.
查看更多完整答案,请扫码查看