2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第36页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
六、新闻社对同学们的兴趣爱好进行了统计。根据表格信息,填入适当的内容。

1. Peter
2. Peter
3. Lucy
4. Lucy and Jack
5. Jack
1. Peter
always
reads books.2. Peter
sometimes
watches TV.3. Lucy
never
eats fast food.4. Lucy and Jack
sometimes
clean the floor.5. Jack
often
watches TV and reads books.
答案:
六、1.always 2.sometimes 3.never 4.sometimes 5.often
七、(沧州市期末)英语社的 Jane 和 Tom 在聊什么呢?选择正确的句子补全对话。
Jane: Hi, Tom. 1.
Tom: I'm fine, thank you.
Jane: 2.
Tom: I have English, math, science, Chinese, art, PE and music.
Jane: 3.
Tom: I always do my homework. 4.
Jane: 5.
Tom: Yes. I often clean the floor.
Jane: Good work.
A. I often draw pictures.
B. How are you?
C. What do you do after school?
D. What subjects do you have in your school?
E. Do you help your mother at home?
Jane: Hi, Tom. 1.
B
Tom: I'm fine, thank you.
Jane: 2.
D
Tom: I have English, math, science, Chinese, art, PE and music.
Jane: 3.
C
Tom: I always do my homework. 4.
A
Jane: 5.
E
Tom: Yes. I often clean the floor.
Jane: Good work.
A. I often draw pictures.
B. How are you?
C. What do you do after school?
D. What subjects do you have in your school?
E. Do you help your mother at home?
答案:
七、1.B 2.D 3.C 4.A 5.E
八、文学社的 Tom 写了一篇介绍自己的短文。阅读短文,完成下列各题。
Hello, my name is Tom. I'm 12 years old. I get up early every day. I always have breakfast in the morning. I like to eat vegetables and fruits. They are good for me. I often help my mother do housework at home. I can wash the dishes and clean the rooms. I work hard at school. My favourite subject is science. I like to play basketball with my friends. I always help my teachers and classmates at school. I am happy to help others (其他人). What about you?
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
(二) (新考法开放性设问)根据你的实际情况,回答问题。
1. How old are you?
2. What's your favourite subject? Why?
Hello, my name is Tom. I'm 12 years old. I get up early every day. I always have breakfast in the morning. I like to eat vegetables and fruits. They are good for me. I often help my mother do housework at home. I can wash the dishes and clean the rooms. I work hard at school. My favourite subject is science. I like to play basketball with my friends. I always help my teachers and classmates at school. I am happy to help others (其他人). What about you?
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
T
)1. Tom gets up early every day.(
F
)2. Tom likes to eat vegetables and meat.(
F
)3. Tom likes to play football.(
F
)4. Tom's favourite subject is math.(
T
)5. Tom often helps his mother at home.(二) (新考法开放性设问)根据你的实际情况,回答问题。
1. How old are you?
I’m thirteen years old.
2. What's your favourite subject? Why?
My favourite subject is music. Because I like singing.(答案不唯一)
答案:
八、(一)1.T 2.F 3.F 4.F 5.T
(二)1.I’m thirteen years old.
2.My favourite subject is music. Because I like singing.(答案不唯一)
(二)1.I’m thirteen years old.
2.My favourite subject is music. Because I like singing.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看