2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
四、用所给词的正确形式填空,补全短文。
Here's my house. I'll 1.
Here's my house. I'll 1.
show
(show) you the rooms in my house. There 2. are
(be) two bedrooms and a living room on the 3. first
(one) floor. This is my bedroom. That is 4. Lily’s
(Lily) bedroom. My parents' bedroom is on the 5. second
(two) floor. This is the study. There 6. is
(be) a desk and two chairs in it.
答案:
1. show 2. are 3. first 4. Lily’s 5. second 6. is
五、Jim 家新买了房子,他很喜欢这所房子。阅读短文,完成下列各题。
I'm Jim. This is my new house. There is a bedroom, a living room and a kitchen on the first floor. This is my parents' bedroom. It's big and clean. My mother likes to watch TV in the living room. My father likes to cook in the kitchen. There is a study, a bedroom and a bathroom on the second floor. This is my bedroom. It's small. I do my homework in the study. I like my new house.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. Five.
B. Six.
C. Seven.
(

(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
I'm Jim. This is my new house. There is a bedroom, a living room and a kitchen on the first floor. This is my parents' bedroom. It's big and clean. My mother likes to watch TV in the living room. My father likes to cook in the kitchen. There is a study, a bedroom and a bathroom on the second floor. This is my bedroom. It's small. I do my homework in the study. I like my new house.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
(
B
)1. How many rooms are there in Jim's house?A. Five.
B. Six.
C. Seven.
(
A
)2. Which room would Jim's mother like?(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. There is a bedroom, a living room and a bathroom on the first floor.(
T
)2. Jim's father likes to cook in the kitchen.(
F
)3. Jim's bedroom is big and clean.
答案:
(一)1.B 2.A (二)1.F 2.T 3.F
查看更多完整答案,请扫码查看