2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年高分突破课时活页小练六年级英语上册冀教版》

五、研学社的同学们周六去郊游,一路上他们遇到什么有趣的事情呢?请根据图片提示,写单词补全短文。
On Saturday morning, we take two 1.  to a park. On the way, we see many sheep and cows. In the park, I see some 2. playing football. A child is singing a song. Three 3.  are doing Tai Chi. A man is putting some tomatoes in three 4. . I am taking 5.  for them.
答案: 1. buses 2. children/boys 3. men 4. boxes
5. photos
六、阅读短文,完成下列各题。
Here is a picture of a big park. In the picture, you can see many children. They are playing on the ground. Some old men are fishing. Some young parents are looking after their babies. Look! There are three birds in the big tree. They are singing. Under the tree, seven women are dancing. There is a river near the tree. Many ducks are swimming in the river. Can you find the kites? Yes, they are in the sky. Who is flying kites? Two girls are flying kites.
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. Here is a picture of a big family.
(
F
)2. Some old women are fishing.
(
T
)3. The birds are singing.
(
T
)4. There are seven women under the tree.
(
F
)5. Many dogs are swimming in the river.
(二)阅读短文,补全句子。(每空一词)
1. Many
children
_ are playing on the ground.
2. There are
three/3
_ birds in the big tree.
3. There is a river
near
_ the tree.
4. The girls are
flying
_
kites
_.
答案: (一)1. F 2. F 3. T 4. T 5. F
(二)1. children 2. three/3 3. near 4. flying kites

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭