2026年学习与评价江苏凤凰教育出版社九年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年学习与评价江苏凤凰教育出版社九年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年学习与评价江苏凤凰教育出版社九年级英语下册译林版》

三、阅读短文,从短文后所给的七个选项中选出五个能填入空白处的最佳选项
The London Eye is a tourist attraction in London, the UK. There you can get into a capsule (密封舱) to enjoy a great view of the city of London.
1 My friend didn’t know where we were going. I just told him we would go somewhere very special. As we arrived at Waterloo Station, he had worked out where we were going. 2 When we reached the London Eye, there was a very long waiting line. In order to save time, he stayed in the line while I went to buy the tickets.
The capsule doesn’t completely stop when people get on, so you have to get into it quickly. 3 The view was wonderful. We took many photos of the view and of ourselves. It took about half an hour for the capsule to go around.
If you are interested in going there, I’d like to give you some advice. 4 There are night rides, but you won’t see a lot. Sometimes the top of the wheel can be quite cool even though it’s sunny. 5
A. To enjoy the best view, go in the daytime.
B. He smiled happily.
C. The London Eye is free for children under 18.
D. So ladies, don’t forget to take a scarf.
E. I visited the London Eye last summer with a friend.
F. Then the door of the capsule shuts.
G. We felt a little dizzy after the ride.
1.
E
2.
B
3.
F
4.
A
5.
D
答案: 1—5 EBFAD
四、书面表达
请以 “Travel to Mars” 为题,写一篇和家人一起去火星旅游的文章,并想象生活在火星上的外星人的外貌和行动。词数90左右。
答案: Travel to Mars
Last summer, my family and I traveled to Mars by spaceship. When we arrived, we were surprised to see many aliens there. They were short with big heads and three eyes. Their skin was green, and they had four long arms. They moved very fast, like flying. We tried to talk with them, but they only made strange sounds. We visited their houses, which were round and shiny. We also played games with them. It was an exciting trip. I hope I can go to Mars again.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭