2025年飞越阅读英语真题年年新九年级英语上册通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年飞越阅读英语真题年年新九年级英语上册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
阅读理解(南京市金陵汇文学校 2024 年期末真题)
请阅读下面短文,从每小题所给的四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳选项。
What is the hottest topic(话题) at your school recently? In Hangzhou Yongjin Middle School, it's money. The school held an activity called “making money” last weekend. About 200 Junior 1 and Junior 2 students were divided into 30 teams. They went out to make money by selling things.
What did they choose to sell? Some sold newspapers; some chose bottled water; some sold environmentally friendly shopping bags and bamboo baskets. Hu Qing's team decided to sell some useful books in front of the Children Activity Center. They thought parents would like to buy the books for their children. But unfortunately, they met urban management officers(城管). The officers asked them to leave.
“We played hide-and-seek(捉迷藏) with the officers for the whole morning,” said Hu. “Finally we had to give up.” Wang Bing and her team sold ice cream in a square. They didn't meet any officers. But few people were interested in what they were selling. The team then put up a board saying “For Country Kids”. It worked. More people came to their stall(小摊). A foreigner even gave them 100 yuan. “He didn't want any change. He said he wanted to help the children,” said Wang. “We were touched.” Later that day they gave the 100 yuan and more to the “Project Hope” office.
Meng Zhaoxiang and his team were luckier. They sold all their cakes in four hours, spending 39.5 yuan and getting back 80 yuan. They made 40.5 yuan. “It was not easy to make the money,” said Meng, “Some people just looked. Others just tasted but didn't buy. Now I know how hard it is for our parents to make the money we need to lead happy lives.”
() 1. In Hangzhou Yongjin Middle School, what the students talk more about is
A. the officers
B. the kind foreigner
C. the activity called “making money”
D. the things they sold
() 2.
A. All the students
B. Some teachers
C. About 200 students of the three grades
D. Part of Junior 1 and Junior 2 students
() 3. Hu Qing's team finally gave up because
A. the parents didn't like to buy the books
B. the Children Activity Center was too crowded
C. the officers didn't allow them to sell anything there
D. the team played the game of the hide-and-seek for the whole morning
(
A. The team put up a magic board.
B. The people liked to help country kids.
C. A foreigner came up and helped them.
D. The people were interested in their ice cream.
() 5. According to the passage the students learn
A. it's impossible for them to make money
B. it's not easy for their parents to make money
C. it's very important for them to make a living
D. it's necessary for school to hold more activities in the future
请阅读下面短文,从每小题所给的四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳选项。
What is the hottest topic(话题) at your school recently? In Hangzhou Yongjin Middle School, it's money. The school held an activity called “making money” last weekend. About 200 Junior 1 and Junior 2 students were divided into 30 teams. They went out to make money by selling things.
What did they choose to sell? Some sold newspapers; some chose bottled water; some sold environmentally friendly shopping bags and bamboo baskets. Hu Qing's team decided to sell some useful books in front of the Children Activity Center. They thought parents would like to buy the books for their children. But unfortunately, they met urban management officers(城管). The officers asked them to leave.
“We played hide-and-seek(捉迷藏) with the officers for the whole morning,” said Hu. “Finally we had to give up.” Wang Bing and her team sold ice cream in a square. They didn't meet any officers. But few people were interested in what they were selling. The team then put up a board saying “For Country Kids”. It worked. More people came to their stall(小摊). A foreigner even gave them 100 yuan. “He didn't want any change. He said he wanted to help the children,” said Wang. “We were touched.” Later that day they gave the 100 yuan and more to the “Project Hope” office.
Meng Zhaoxiang and his team were luckier. They sold all their cakes in four hours, spending 39.5 yuan and getting back 80 yuan. They made 40.5 yuan. “It was not easy to make the money,” said Meng, “Some people just looked. Others just tasted but didn't buy. Now I know how hard it is for our parents to make the money we need to lead happy lives.”
() 1. In Hangzhou Yongjin Middle School, what the students talk more about is
C
.A. the officers
B. the kind foreigner
C. the activity called “making money”
D. the things they sold
() 2.
D
took part in the activity.A. All the students
B. Some teachers
C. About 200 students of the three grades
D. Part of Junior 1 and Junior 2 students
() 3. Hu Qing's team finally gave up because
C
.A. the parents didn't like to buy the books
B. the Children Activity Center was too crowded
C. the officers didn't allow them to sell anything there
D. the team played the game of the hide-and-seek for the whole morning
(
B
) 4. Why did more people come to Wang Bing's stall at last?A. The team put up a magic board.
B. The people liked to help country kids.
C. A foreigner came up and helped them.
D. The people were interested in their ice cream.
() 5. According to the passage the students learn
B
.A. it's impossible for them to make money
B. it's not easy for their parents to make money
C. it's very important for them to make a living
D. it's necessary for school to hold more activities in the future
答案:
Passage 5
阅读理解
本文为记叙文,介绍了在杭州勇进中学,学生们体验了以一次主题为“赚钱”的活动。
1.C。细节理解题。根据第一段中The school held an activity called“making money”last weekend.可知,学校举办了名为“赚钱”的活动。故选C。
2.D。细节理解题。根据第一段中About 200 Junior 1 and Junior 2 students were divided into 30 teams.They went out to make money by selling things.可知,初一和初二学生中的一部分参加了这次活动。故选D。
3.C。细节理解题。根据第二段中But unfortunately,they met urban management officers.The officers asked them to leave.“We played hide-and-seek with the officers for the whole morning,”said Hu.“Finally we had to give up.”可知,城管不允许他们卖任何东西。故选C。
4.B。细节理解题。根据第二段中“He didn’t want any change.He said he wanted to help the children,”said Wang.“We were touched.”Later that day they gave the 100 yuan and more to the“Project Hope”office.可知,人们来到小摊前是为了帮助乡村的孩子们。故选B。
5.B。推理判断题。通读全文可知,孩子们通过这个活动了解到了父母挣钱是不容易的。故选B。
阅读理解
本文为记叙文,介绍了在杭州勇进中学,学生们体验了以一次主题为“赚钱”的活动。
1.C。细节理解题。根据第一段中The school held an activity called“making money”last weekend.可知,学校举办了名为“赚钱”的活动。故选C。
2.D。细节理解题。根据第一段中About 200 Junior 1 and Junior 2 students were divided into 30 teams.They went out to make money by selling things.可知,初一和初二学生中的一部分参加了这次活动。故选D。
3.C。细节理解题。根据第二段中But unfortunately,they met urban management officers.The officers asked them to leave.“We played hide-and-seek with the officers for the whole morning,”said Hu.“Finally we had to give up.”可知,城管不允许他们卖任何东西。故选C。
4.B。细节理解题。根据第二段中“He didn’t want any change.He said he wanted to help the children,”said Wang.“We were touched.”Later that day they gave the 100 yuan and more to the“Project Hope”office.可知,人们来到小摊前是为了帮助乡村的孩子们。故选B。
5.B。推理判断题。通读全文可知,孩子们通过这个活动了解到了父母挣钱是不容易的。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看