2025年有一套初中各地市期末真题八年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年有一套初中各地市期末真题八年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年有一套初中各地市期末真题八年级英语上册仁爱版》

第三节 你将听到一篇短文。请用你所听到的内容,填写表格中 所缺单词,每空限填一词或一个数字。短文读两遍。

Lingling’s Piano Match
When next 16
month

Worries 1. can’t have 17
meals
well
2. have trouble 18
sleeping

Mom’s help 1. have a talk with her
2. cook Lingling’s 19
favorite
food for her
3. do sports with her for about 20
thirty/30
minutes every day
答案: 16.month 17.meals 18.sleeping 19.favorite 20.thirty/30
二、阅读理解(20小题,每小题2分,共40分)
阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。
A
My name is Maria. I’m 13. I live in New York City. I often go to school by bike. Riding a bike is good exercise for me. I like watching talk shows on TV very much. I watch them every week. It’s fun for me. I like pop music a lot, too. At school, music is my favorite subject. I have a good voice and I play the violin well. I have a dream of being a singer.
I’m Linda. I’m 12. I live in Los Angeles. I like playing football and basketball. I play football or basketball every day with my friends after school. I like animals and I also like animal stamps. I have panda stamps from my pen pal. They are very good. On weekends I often go to the mountains to paint pictures. I have painted some very nice pictures. Painting is my life, so I’m going to be a painter when I grow up.
I’m Sophia. My home is in Washington D. C. I like reading and watching programs about travel and history. I often stay at home reading on weekends. At school, I like French very much and I’m good at it. I’d like to be a guide. I can go around the world and meet a lot of people. That would be great fun.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)21. Maria goes to school .
A. on foot B. by bike C. by bus D. by car
(
C
)22. Linda wants to be when she grows up.
A. a singer B. a guide C. a painter D. a player
(
C
)23. likes animal stamps.
A. Maria B. Sophia
C. Linda D. Linda’s pen pal
(
A
)24. Sophia is good at at school.
A. French B. history C. music D. English
(
D
)25. Which is NOT true according to the passage?
A. Maria lives in New York City.
B. Linda likes ball games very much.
C. Sophia often reads at home.
D. Sophia can play the violin well.
答案: 21.B 22.C【解析】根据“I’m Linda…so I’m going to be a painter when I grow up.”可知,Linda想成为一名画家。故选C。 23.C 24.A【解析】根据“I’m Sophia…At school,I like French very much and I’m good at it.”可知,Sophia擅长法语。故选A。 25.D【解析】通读全文可知,文中没有提到Sophia拉小提琴很好。故选D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭