2025年有一套初中各地市期末真题八年级英语上册仁爱版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年有一套初中各地市期末真题八年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
D
Hello, everyone! Today, I want to tell you something about Big Ben. 36
Big Ben is a huge clock tower and it is next to the Houses of Parliament (议会大厦). 37 What's more, it is also known for its beautiful design and accurate (准确的) timekeeping. The clock tower is about 96 meters high, and its bell weighs more than 13 tons! 38 The minute hand is about 4.27 meters long and the hour hand is about 2.75 meters long.
39 The Big Ben is not just a clock but also a symbol of British history and culture. Many tourists visit London every year to see this amazing tower and take pictures with it. At night, the clock tower lights up, making it look even more magical.
40 It's a wonderful place to learn about history and enjoy the beauty of London!
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。
A. The hands of the clock are very long.
B. If you ever visit London, don't forget to see Big Ben.
C. It is one of the most famous landmarks in London, England.
D. When the bell rings, people all over London can hear its deep, loud sound.
E. It has a history of over 160 years.
36.
Hello, everyone! Today, I want to tell you something about Big Ben. 36
Big Ben is a huge clock tower and it is next to the Houses of Parliament (议会大厦). 37 What's more, it is also known for its beautiful design and accurate (准确的) timekeeping. The clock tower is about 96 meters high, and its bell weighs more than 13 tons! 38 The minute hand is about 4.27 meters long and the hour hand is about 2.75 meters long.
39 The Big Ben is not just a clock but also a symbol of British history and culture. Many tourists visit London every year to see this amazing tower and take pictures with it. At night, the clock tower lights up, making it look even more magical.
40 It's a wonderful place to learn about history and enjoy the beauty of London!
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。
A. The hands of the clock are very long.
B. If you ever visit London, don't forget to see Big Ben.
C. It is one of the most famous landmarks in London, England.
D. When the bell rings, people all over London can hear its deep, loud sound.
E. It has a history of over 160 years.
36.
C
37. E
38. A
39. D
40. B
答案:
36.C 37.E 38.A 39.D 40.B
三、完形填空(15 小题,每小题 1 分,共 15 分)
先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案。
One day, a little boy visited a (n) 41 man and asked him, "What does the word 'great' mean? Who are great people and how do they become 42?"
The wise asked the boy to 43 two plants and told him to plant one of them inside the house and the other 44. The boy did as the man said. Then he asked the boy, "Which one of the two plants do you think will grow better?" The boy took a deep 45 and said, "The plant inside the house will grow bigger 46 it is safe, but the environment outside is less 47. No one will be there to 48 it." The wiser smiled and asked, "Are you fully 49 about this? You may 50 the truth by yourself. Come back one year later and we will see."
One year later, the boy came. In this 51 of time, he kept thinking about the two plants, especially when it was too cold or too hot. When he saw the green plant in the house, he said to the wise, "Look, 52 happens to this plant inside and it grows well now." But when the boy went outside, he was very 53 to see a big tree. It's almost 2 meters in 54. The boy couldn't believe his eyes. It was much bigger than the one inside.
To become great, one must face many difficulties and solve them. Only after that is he or she able to grow well and 55.
( )41.
( )42.
( )43.
( )44.
( )45.
( )46.
( )47.
( )48.
( )49.
( )50.
( )51.
( )52.
( )53.
( )54.
( )55.
先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案。
One day, a little boy visited a (n) 41 man and asked him, "What does the word 'great' mean? Who are great people and how do they become 42?"
The wise asked the boy to 43 two plants and told him to plant one of them inside the house and the other 44. The boy did as the man said. Then he asked the boy, "Which one of the two plants do you think will grow better?" The boy took a deep 45 and said, "The plant inside the house will grow bigger 46 it is safe, but the environment outside is less 47. No one will be there to 48 it." The wiser smiled and asked, "Are you fully 49 about this? You may 50 the truth by yourself. Come back one year later and we will see."
One year later, the boy came. In this 51 of time, he kept thinking about the two plants, especially when it was too cold or too hot. When he saw the green plant in the house, he said to the wise, "Look, 52 happens to this plant inside and it grows well now." But when the boy went outside, he was very 53 to see a big tree. It's almost 2 meters in 54. The boy couldn't believe his eyes. It was much bigger than the one inside.
To become great, one must face many difficulties and solve them. Only after that is he or she able to grow well and 55.
( )41.
A
( )42.
C
( )43.
B
( )44.
D
( )45.
A
( )46.
B
( )47.
D
( )48.
B
( )49.
B
( )50.
C
( )51.
C
( )52.
D
( )53.
D
( )54.
A
( )55.
A
答案:
41.A 42.C 43.B 44.D 45.A 【解析】句意:小男孩深吸一口气回答。breath意为“呼吸”;smoke意为“烟”;break意为“休息”;stress意为“压力”。固定用法take a deep breath意为“深呼吸”。故选A。 46.B 47.D 48.B 【解析】句意:没有人在那里照料它。look for意为“寻找”;care for意为“照顾”;look out意为“小心”;look over意为“检查,察看”。故选B。 49.B 50.C 51.C 52.D 【解析】句意:看,房子里的这株植物没有发生任何意外,长得很好。anything意为“任何事”;something意为“某事”;nobody意为“没人”;nothing意为“无事”。故选D。 53.D 54.A 【解析】句意:室外的大树已经长到两米高了。height意为“高度”;high意为“高的”;width意为“宽度”;depth意为“深度”。故选A。 55.A
查看更多完整答案,请扫码查看