第58页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
四、选择合适的句子,补全对话。
Mike: Good morning,Amy.
Amy: 1. _______
Mike: Amy,this is my friend,John.
Amy: 2. _______
John: Nice to meet you too.
Amy: Mike,this is my cat,Kiki.
Mike: I like your cat. It's cute.
Amy: 3. _______ Do you have a pet,Mike?
Mike: 4. _______
Amy: Do you have a pet,John?
John: 5. _______ It's a dog.
选项:A. Nice to meet you. B. Good morning,Mike. C. Yes,I do. D. No,I don't. E. Thanks.
Mike: Good morning,Amy.
Amy: 1. _______
Mike: Amy,this is my friend,John.
Amy: 2. _______
John: Nice to meet you too.
Amy: Mike,this is my cat,Kiki.
Mike: I like your cat. It's cute.
Amy: 3. _______ Do you have a pet,Mike?
Mike: 4. _______
Amy: Do you have a pet,John?
John: 5. _______ It's a dog.
选项:A. Nice to meet you. B. Good morning,Mike. C. Yes,I do. D. No,I don't. E. Thanks.
答案:
1. B
解析:Mike说“Good morning”,Amy应回应“Good morning”,选项B正确。
2. A
解析:Mike介绍朋友John,Amy应向John打招呼“Nice to meet you.”,选项A正确。
3. E
解析:Mike称赞猫可爱,Amy应表示感谢,选项E正确。
4. D
解析:根据下文Amy继续问John是否有宠物,可推测Mike没有宠物,选项D“ No, I don't.”正确。
5. C
解析:John回答有宠物且是狗,选项C“Yes, I do.”正确。
解析:Mike说“Good morning”,Amy应回应“Good morning”,选项B正确。
2. A
解析:Mike介绍朋友John,Amy应向John打招呼“Nice to meet you.”,选项A正确。
3. E
解析:Mike称赞猫可爱,Amy应表示感谢,选项E正确。
4. D
解析:根据下文Amy继续问John是否有宠物,可推测Mike没有宠物,选项D“ No, I don't.”正确。
5. C
解析:John回答有宠物且是狗,选项C“Yes, I do.”正确。
五、阅读短文,完成下列任务。
My name is Amy. I'm 9 years old. I like cat. I have a cute cat,Lulu. It is white. It likes fish. Lily is my good friend. She is 8 years old. She has a funny dog,Toto. It's brown. It has big ears. Lily and I play together. We share food. We listen with care and help each other. I like her.
任务一:选择正确的答案。
( )1. Toto is a _______.
A. cat B. dog C. fish
( )2. Lulu is a _______.(选项图片:A. 鸭子,B. 狗,C. 猫)
任务二:判断句子正(T)误(F)。
( )1. Amy likes fish.
( )2. Toto has big ears.
( )3. Amy and Lily are good friends.
My name is Amy. I'm 9 years old. I like cat. I have a cute cat,Lulu. It is white. It likes fish. Lily is my good friend. She is 8 years old. She has a funny dog,Toto. It's brown. It has big ears. Lily and I play together. We share food. We listen with care and help each other. I like her.
任务一:选择正确的答案。
( )1. Toto is a _______.
A. cat B. dog C. fish
( )2. Lulu is a _______.(选项图片:A. 鸭子,B. 狗,C. 猫)
任务二:判断句子正(T)误(F)。
( )1. Amy likes fish.
( )2. Toto has big ears.
( )3. Amy and Lily are good friends.
答案:
任务一:1. B
解析:短文提到“She has a funny dog,Toto.”,Toto是狗,选项B正确。
2. C
解析:短文提到“I have a cute cat,Lulu.”,Lulu是猫,选项C图片正确。
任务二:1. F
解析:短文说猫Lulu“It likes fish.”,不是Amy喜欢鱼,故为F。
2. T
解析:短文明确“ It has big ears.”(Toto有大耳朵),故为T。
3. T
解析:短文“Lily is my good friend.”表明Amy和Lily是好朋友,故为T。
解析:短文提到“She has a funny dog,Toto.”,Toto是狗,选项B正确。
2. C
解析:短文提到“I have a cute cat,Lulu.”,Lulu是猫,选项C图片正确。
任务二:1. F
解析:短文说猫Lulu“It likes fish.”,不是Amy喜欢鱼,故为F。
2. T
解析:短文明确“ It has big ears.”(Toto有大耳朵),故为T。
3. T
解析:短文“Lily is my good friend.”表明Amy和Lily是好朋友,故为T。
查看更多完整答案,请扫码查看