第16页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
四、阅读“Reading time”的内容,勾选出合适的句子。(可多选)
(图片1:松鼠说“Zoom is my new friend.”,下方句子:I say “Nice to meet you.” to Zoom. I say “We can share.” to Zoom.)
(图片2:松鼠说“Zoom is nice.”,下方句子:I share food. I play with Zip. I help Zip.)
(图片1:松鼠说“Zoom is my new friend.”,下方句子:I say “Nice to meet you.” to Zoom. I say “We can share.” to Zoom.)
(图片2:松鼠说“Zoom is nice.”,下方句子:I share food. I play with Zip. I help Zip.)
答案:
(图片1)I say “Nice to meet you.” to Zoom.;I say “We can share.” to Zoom.
(图片2)I share food.;I play with Zip.;I help Zip.
解析:新朋友之间会说“Nice to meet you.”和“We can share.”;Zoom很好,会分享食物(share food)、和Zip玩(play with Zip)、帮助Zip(help Zip)。
(图片2)I share food.;I play with Zip.;I help Zip.
解析:新朋友之间会说“Nice to meet you.”和“We can share.”;Zoom很好,会分享食物(share food)、和Zip玩(play with Zip)、帮助Zip(help Zip)。
五、阅读短文,完成下列任务。
My name is Kate. Tim is my good friend. Tim is nice. He listens with care. He shares pencils with me. He plays with me. I am his good friend too. I wave my hand and say “Hello!” I help Tim when his ear hurts. I share food with him. We are good friends!
任务一:选择正确的答案。
( )1. ______ is my good friend.
A. Tim B. Mike C. Bob
( )2. I wave my hand and say “______”
A. Thanks! B. Hello! C. Bye!
( )3. I help Tim when his ______ hurts.
A. eye B. ear C. hand
任务二:判断句子正(T)误(F)。
( )1. Tim listens with care.
( )2. Tim shares food with me.
My name is Kate. Tim is my good friend. Tim is nice. He listens with care. He shares pencils with me. He plays with me. I am his good friend too. I wave my hand and say “Hello!” I help Tim when his ear hurts. I share food with him. We are good friends!
任务一:选择正确的答案。
( )1. ______ is my good friend.
A. Tim B. Mike C. Bob
( )2. I wave my hand and say “______”
A. Thanks! B. Hello! C. Bye!
( )3. I help Tim when his ______ hurts.
A. eye B. ear C. hand
任务二:判断句子正(T)误(F)。
( )1. Tim listens with care.
( )2. Tim shares food with me.
答案:
任务一:1. A
解析:文中“Tim is my good friend.”(蒂姆是我的好朋友。),选A。
2. B
解析:文中“I wave my hand and say ‘Hello!’”(我挥手说“你好!”),选B。
3. B
解析:文中“I help Tim when his ear hurts.”(当蒂姆的耳朵疼时我帮助他。),选B。
任务二:1. T
解析:文中“He listens with care.”(他认真倾听。),正确。
2. F
解析:文中“He shares pencils with me.”(他和我分享铅笔。),不是分享食物,错误。
解析:文中“Tim is my good friend.”(蒂姆是我的好朋友。),选A。
2. B
解析:文中“I wave my hand and say ‘Hello!’”(我挥手说“你好!”),选B。
3. B
解析:文中“I help Tim when his ear hurts.”(当蒂姆的耳朵疼时我帮助他。),选B。
任务二:1. T
解析:文中“He listens with care.”(他认真倾听。),正确。
2. F
解析:文中“He shares pencils with me.”(他和我分享铅笔。),不是分享食物,错误。
查看更多完整答案,请扫码查看