2025年金学典同步解析与测评贵州人民出版社八年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金学典同步解析与测评贵州人民出版社八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
一、根据句意及所给提示补全单词,完成句子
1. The young writer won the Nobel P
2. B
3. What do the four stories have in c
4. Everything you do or say shows your p
5. She couldn't a
1. The young writer won the Nobel P
Prize
for her excellent novel.2. B
Besides
working as a doctor, he also teaches children to play the Chinese flute in his spare time.3. What do the four stories have in c
common
?4. Everything you do or say shows your p
personality
.5. She couldn't a
attend
the meeting because she was feeling sick.
答案:
1. Prize 2. Besides 3. common 4. personality 5. attend
(
A.as large as
B.not so large as
C.as larger as
A
)1.Dr Yuan Longping had a dream that he could develop rice ______ peanuts(花生).A.as large as
B.not so large as
C.as larger as
答案:
1.A
(
A.pleasure
B.problem
C.pain
A
)2.It was a great ______ to meet you at the park last night.A.pleasure
B.problem
C.pain
答案:
2.A
(
A.appearance
B.voice
C.attitude
A
)3.His ______ changed a lot after he lost weight, and he looked much younger.A.appearance
B.voice
C.attitude
答案:
3.A
(
A.much
B.as many
C.as much
C
)4.I don't have ______ time as you, so I can't do the work well.A.much
B.as many
C.as much
答案:
4.C
(
A.serious
B.noisy
C.beautiful
A
)5.The teacher spoke in a ______ voice when she warned the students.A.serious
B.noisy
C.beautiful
答案:
5.A
三、阅读还原
根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
Being outgoing is good for your life. Those who are more outgoing like to meet lots of people and have more fun in life. 1.
Smile more, and usually they will return your smiles. In this way, you may have some talks.
3.
Another great tip is to join different clubs or interest groups. 4.
The easiest way to become more outgoing is to go out. 5.

根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
Being outgoing is good for your life. Those who are more outgoing like to meet lots of people and have more fun in life. 1.
E
Even shy people can be outgoing. You can start becoming outgoing with your best friend or a group of friends. 2. B
Smile more, and usually they will return your smiles. In this way, you may have some talks.
3.
A
Just a simple “Hello.” or “How is it going?” is a good start. If you want to make interesting talks, you should read news in newspapers and prepare(准备)your views, or surf the Internet for new information and then keep that in mind.Another great tip is to join different clubs or interest groups. 4.
C
There, you can meet people who share the same love for books. You can talk about your favourite stories and characters. Don't be afraid to voice your opinions.The easiest way to become more outgoing is to go out. 5.
F
Go to a park, beach, club, party or any other place that you think can be fun, and you may make new friends there.
答案:
1.E 2.B 3.A 4.C 5.F
查看更多完整答案,请扫码查看