第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
三、阅读短文,选择最佳答案。
Hello! My name is Miaomiao. I'm a cat. I'm two years old. I'm white. I have big eyes and small ears. I like fish.
Hello! My name is Polly. I'm a bird. I'm three years old. I'm black and green. I have a big head and small eyes.
( )1. Miaomiao has ______ eyes and ______ ears.
A. big; small
B. big; big
C. small; big
( )2. Miaomiao likes ______.
A. birds B. fish C. cats
( )3. Polly is ______ year(s) old.
A. 1 B. 2 C. 3
Hello! My name is Miaomiao. I'm a cat. I'm two years old. I'm white. I have big eyes and small ears. I like fish.
Hello! My name is Polly. I'm a bird. I'm three years old. I'm black and green. I have a big head and small eyes.
( )1. Miaomiao has ______ eyes and ______ ears.
A. big; small
B. big; big
C. small; big
( )2. Miaomiao likes ______.
A. birds B. fish C. cats
( )3. Polly is ______ year(s) old.
A. 1 B. 2 C. 3
答案:
1. A 解析:由短文“I have big eyes and small ears.”可知,Miaomiao 有大眼睛小耳朵。2. B 解析:由短文“I like fish.”可知,Miaomiao 喜欢鱼。3. C 解析:由短文“I'm three years old.”可知,Polly 三岁。
一、阅读对话,判断下列句子是(T)否(F)正确。
Mike & John: Happy birthday, Sarah!
Sarah: Thank you.
Mike: How old are you?
Sarah: I'm nine.
Mike: Here you are. An orange toy monkey.
John: This is for you. It's a doll. It's pink and white.
Sarah: Thank you very much. Let's eat the cake.
Mike & John: Great!
( )1. Today is Mike's birthday.
( )2. Sarah is nine years old.
( )3. Mike and John give Sarah a toy and a doll.
( )4. They will eat a birthday cake.
Mike & John: Happy birthday, Sarah!
Sarah: Thank you.
Mike: How old are you?
Sarah: I'm nine.
Mike: Here you are. An orange toy monkey.
John: This is for you. It's a doll. It's pink and white.
Sarah: Thank you very much. Let's eat the cake.
Mike & John: Great!
( )1. Today is Mike's birthday.
( )2. Sarah is nine years old.
( )3. Mike and John give Sarah a toy and a doll.
( )4. They will eat a birthday cake.
答案:
1. F 解析:由“Happy birthday,Sarah!”可知,今天是 Sarah 的生日。故答案为 F。2. T 解析:由 Sarah 说的“I'm nine.”可知,Sarah 九岁。故答案为 T。3. T 解析:由“Mike:Here you are. An orange toy monkey. John:This is for you. It's a doll.”可知,Mike 和 John 给了 Sarah 一个玩具猴和一个洋娃娃。故答案为 T。4. T 解析:由“Let's eat the cake.”可知,他们将要吃蛋糕。故答案为 T。
查看更多完整答案,请扫码查看