第87页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
一、根据句意、中文或单词首字母提示填空。
1. Be always helpful. A small kind
2. I love the colourful leaves and the cool weather in
3. It's late in the afternoon. We will have dinner
4. I like travelling to different places because it can open my
5. Bill enjoys going hiking. He thinks it's a great way to get close to
1. Be always helpful. A small kind
act
(行动)may help others a lot.2. I love the colourful leaves and the cool weather in
fall
.3. It's late in the afternoon. We will have dinner
soon
(不久).4. I like travelling to different places because it can open my
mind
.5. Bill enjoys going hiking. He thinks it's a great way to get close to
nature
.
答案:
1. act 2. fall 3. soon 4. mind 5. nature
二、用方框中所给单词或短语的正确形式填空。
discover collect act take photos at home fall in love with
1. He
2. My friends and I are going to
3. The musical play has three
4. If you come to our country, I'm sure you will
5. The little girl spends a lot of time
6. It's raining outside. David is reading a book about wildlife
discover collect act take photos at home fall in love with
1. He
collects
stamps as a hobby. Now he has over two hundred of them.2. My friends and I are going to
take photos
in the park.3. The musical play has three
acts
and each one has three scenes(场).4. If you come to our country, I'm sure you will
fall in love with
it quickly.5. The little girl spends a lot of time
discovering
the answer to that question.6. It's raining outside. David is reading a book about wildlife
at home
.
答案:
1. collects 2. take photos 3. acts4. fall in love with 5. discovering 6. at home
三、阅读短文,完成下列任务。
Starting a book club is easy—all you need is to love reading. Here are the steps to start a book club.
When you set up your book club, the first thing is to get members for your club. They could be your friends, your family, or those you know through different activities, but they should all love to read. A small group of seven to ten people is usually good for a book club.
Once you have a group, make everyone agree on(商定)how often you want to meet, and usually clubs meet weekly. Pick a day and stick with it. That way, members can easily plan for it. Set the length(持续时间的长短)of meeting. An hour is a good start. Two hours is usually perfect.
Then, you need a good place. Libraries, parks and restaurants—all make good meeting places. For many clubs, homes are the best place because they're quiet and relaxing.
Please don't forget the most important thing—the books! Think about the books your club will enjoy. Stories? History books? Your club can choose books in different ways. You can take turns(轮流)to recommend books. Everyone shares the good books he likes. You can also let everyone vote(投票)to decide which book to read. Anyway, make sure to keep it interesting.
After all these have been decided, your book club is ready. Now, it's time to hold the first meeting. Enjoy your reading.
【任务一 理解文章内容】
1. What's the first thing when you start a book club?
2. How often do clubs usually meet according to paragraph 3? (
A. Every week.
B. Every two weeks.
C. Every day.
D. Every month.
3. What does the underlined phrase “recommend books” in paragraph 5 mean? (
A. Read books.
B. Make books interesting.
C. Protect books.
D. Introduce some good books.
【任务二 理清文章结构】
4. What is the structure of the passage? (

【任务三 探究文章主旨】
5. What does the passage mainly talk about? (
A. The importance of a book club.
B. Different places for a book club.
C. Advice on joining a book club.
D. Steps to start a book club.
【任务四 迁移拓展】
6. If you want to set up a club, what will you do?
Starting a book club is easy—all you need is to love reading. Here are the steps to start a book club.
When you set up your book club, the first thing is to get members for your club. They could be your friends, your family, or those you know through different activities, but they should all love to read. A small group of seven to ten people is usually good for a book club.
Once you have a group, make everyone agree on(商定)how often you want to meet, and usually clubs meet weekly. Pick a day and stick with it. That way, members can easily plan for it. Set the length(持续时间的长短)of meeting. An hour is a good start. Two hours is usually perfect.
Then, you need a good place. Libraries, parks and restaurants—all make good meeting places. For many clubs, homes are the best place because they're quiet and relaxing.
Please don't forget the most important thing—the books! Think about the books your club will enjoy. Stories? History books? Your club can choose books in different ways. You can take turns(轮流)to recommend books. Everyone shares the good books he likes. You can also let everyone vote(投票)to decide which book to read. Anyway, make sure to keep it interesting.
After all these have been decided, your book club is ready. Now, it's time to hold the first meeting. Enjoy your reading.
【任务一 理解文章内容】
1. What's the first thing when you start a book club?
To get members for the club.
2. How often do clubs usually meet according to paragraph 3? (
A
)A. Every week.
B. Every two weeks.
C. Every day.
D. Every month.
3. What does the underlined phrase “recommend books” in paragraph 5 mean? (
D
)A. Read books.
B. Make books interesting.
C. Protect books.
D. Introduce some good books.
【任务二 理清文章结构】
4. What is the structure of the passage? (
B
)【任务三 探究文章主旨】
5. What does the passage mainly talk about? (
D
)A. The importance of a book club.
B. Different places for a book club.
C. Advice on joining a book club.
D. Steps to start a book club.
【任务四 迁移拓展】
6. If you want to set up a club, what will you do?
First,I will get interested members together. Then,I will choose a name for the club. Next,I'll make rules. Last,I will organise interesting activities.
答案:
1. To get members for the club. 2. A 3. D 4. B5. D 6. First,I will get interested members together. Then,I will choose a name for the club. Next,I'll make rules. Last,I will organise interesting activities.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看