2025年新课程学习辅导七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程学习辅导七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程学习辅导七年级英语上册人教版》

二、用所给词的正确形式填空。
1.
To eat
(eat) lunch, Sam goes to the dining hall.
2. It is important
to notice
(notice) the little things in life.
3. When she travels, she often
sends
(send) postcards to her friends.
4. Your idea
sounds
(sound) good. Let’s take a walk after dinner.
5. How about
doing
(do) exercise on the sports field?
答案: 1. To eat 2. to notice 3. sends 4. sounds 5. doing
三、用方框中所给的短语填空。
in front of at school different from put up at the back of
1. My hobby is
different from
my sister’s. I like drawing, but she likes dancing.
2. There are some pictures
at the back of
the book. Turn it over and you can see them.
3. She works
at school
, but she is not a teacher.
4. There is a special pencil on the desk
in front of
Jim.
5. They
put up
a photo of their dog on the wall.
答案: 1. different from 2. at the back of 3. at school 4. in front of 5. put up
语篇研读
四、阅读短文,完成下列任务。
There is a farm in our school. It’s between the modern classroom building and the clean library. It’s very large.
Our school has three grades and twenty-one classes. Each class has an area (区域) to plant vegetables. The students in Grade 8 grow carrots and potatoes. The students in Grade 7 and Grade 9 grow tomatoes and beans (豆). The students in Grade 9 work with the students in Grade 7 and teach them to do farm work. Our teachers ask us to watch and record (记录) the plants’ information every day. We always draw some pictures or take photos to help finish it. I find it very interesting.
What do we do with the vegetables at last? Our teachers take them to the school dining hall and then we eat them for lunch. The food is really delicious!
Our teachers also ask us to learn how to feed animals. We often visit a smart greenhouse on the farm because we can watch animals there and feed them. There are rabbits and ducks. They are so cute that we all like them.
The farm is a green classroom for us.
We can learn about different kinds of vegetables and animals and also have fun working as a “farmer”.
【任务一 理解文章内容】
1. What do the students in Grade 9 do on the farm? Tick “√” in the box.
☐ grow carrots and potatoes
☑ teach the students in Grade 7 to do farm work
☑ grow tomatoes and beans
☐ play with each other
☐ teach the students in Grade 7 to take photos
2. Who is the passage from? (
D
)
A. A farmer. B. A cook.
C. A teacher. D. A student.
3. What do we know from the passage? (
C
)
A. The teachers watch and record the plants’ information.
B. The students can take vegetables home for lunch.
C. There are 21 areas to plant vegetables on the farm.
D. The students go to the smart greenhouse to plant vegetables.
4. What does the writer think of (认为) the school farm?
He/She likes the school farm.

【任务二 理清文章结构】
5. What is the structure of the passage? (
A
)


【任务三 探究写作目的】
6. What is the purpose of this passage? (
A
)
A. To tell us about the school farm.
B. To tell us how to work as a farmer.
C. To talk about different kinds of vegetables.
D. To talk about what the teachers do on the farm.
【任务四 迁移拓展】
7. What is your school like? Please share.
My school is beautiful with lots of green trees and flowers. The buildings are modern and the classrooms are large.
答案: 【任务一 理解文章内容】1. teach the students in Grade 7 to do farm work; grow tomatoes and beans 2. D 3. C 4. He/She likes the school farm. 【任务二 理清文章结构】5. A 【任务三 探究写作目的】6. A 【任务四 迁移拓展】7. My school is beautiful with lots of green trees and flowers. The buildings are modern and the classrooms are large.(答案不唯一)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭