2025年新课程课堂同步练习册九年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程课堂同步练习册九年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程课堂同步练习册九年级英语上册外研版》

Ⅲ. 用所给词的适当形式填空。
1. There will be a wonderful art ______ (exhibit) this weekend.
2. Don’t ______ (cross) the river if you can’t swim.
3. You mustn’t smoke here because there is a sign “No ______ (smoke)”.
4. The Central Park is free ______ (visit).
5. If a snake ______ (bite) you,take a photo with your mobile phone.
答案: 1. exhibition 2. cross 3. smoking 4. to visit 5. bites
Ⅳ. 根据汉语意思完成句子。
1. 海豚用声音相互沟通。
Dolphins use sound to ______ each other.
2. 与人打架违反规定。
Fighting with others is ______.
3. 布莱克叔叔花完钱后,陷入了困境。
Uncle Black was ______ after running out of his money.
4. 此处禁止拍照,违者受罚。
______ here,or you will be punished.
5. 难怪李明看起来那么高兴。他在英语竞赛中获得了第一名。
______ Li Ming looked so happy. He won the first prize in the English competition.
答案: 1. communicate with 2. against the rule 3. in trouble 4. No photos 5. No wonder
Ⅴ. 阅读理解。
The Natural History Museum is close to the Science Museum in South Kensington,London. It houses the largest natural history collection in the world. Seventy million specimens (标本) are kept there,and many of them are displayed (显示) using the latest interactive technology. For example,you can experience an earthquake and meet a life-size blue whale face to face.
The collection started in 1752 and grew as more and more explorers and scientists left their collections to the museum. In the mid-19th century,a new museum building was designed to house it. The building opened in 1881 is interesting in itself because all of the decorations are related to natural history topics.
Besides the curators who look after the museum,there are also 300 scientists working there on different aspects of the natural world,so it is a real living museum.
Like all of London’s main museums,entrance is free,except for special exhibits,and the opening hours are generous.
根据短文内容,选择最佳选项。
( )1. The underlined word “houses” means “______” in Chinese.
A. 容纳
B. 房屋
C. 建造
( )2. When did the collection of the Natural History Museum start?
A. In 1881.
B. In 1752.
C. In the mid-19th century.
( )3. Who works in the museum?
A. No one.
B. Only the curators.
C. Curators and scientists.
( )4. How much will you spend if you go to visit the Natural History Museum with your friends?
A. We needn’t spend any money except for special exhibits.
B. We don’t know.
C. 50 each.
( )5. What’s the best title of the passage?
A. The Science Museum
B. Museums in London
C. The Natural History Museum
答案: 1.A 2.B 3.C 4.A 5.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭