第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
三、语篇填空。 难度指数( ★★★)
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
London Zoo is one of the top attractions in Britain. It is the world's 1.
The zoo can be found in the heart of London. 2.
The zoo is 5.
7.
There are several places where you can buy food and drink. Gifts can be 8.
The best 9.
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
London Zoo is one of the top attractions in Britain. It is the world's 1.
oldest
scientific zoo. It was built over 180 years ago. Now it is run by the Zoological Society of London.The zoo can be found in the heart of London. 2.
Though
it lies in the middle of the city, the zoo still has a large number of animals to see, including lions, giraffes, tigers, 3.monkeys
and so on. In fact, there are 750 different groups, making 4.it
one of the largest collections of animals in the UK.The zoo is 5.
divided
into many different areas, such as Lions and Tigers, where you can get very close to a family of beautiful but endangered big cats from Asia. These places are great fun to explore and help make it very 6.popular
with tourists from different parts of the world.7.
Shopping
can also be done in the zoo.There are several places where you can buy food and drink. Gifts can be 8.
bought
in many shops.The best 9.
way
to reach the zoo is to take the underground. As it is in the northern end of Regent’s Park, it only takes ten minutes to walk 10.across
the park from Regent’s Park Underground Station.
答案:
1.oldest 2.Though 3.monkeys 4.it 5.divided 6.popular 7.Shopping 8.bought 9.way 10.across
四、书面表达。 难度指数( ★★★)
上周末,你和爸爸出去散步的时候遇到一个外地来的女孩,她向你询问去博物馆的路,你耐心地给她指了路。请你用英语写一篇 100 词左右的短文,谈谈事情的经过及你的感受。
上周末,你和爸爸出去散步的时候遇到一个外地来的女孩,她向你询问去博物馆的路,你耐心地给她指了路。请你用英语写一篇 100 词左右的短文,谈谈事情的经过及你的感受。
One possible version:Last weekend, when I was taking a walk in the street with my father, we met a girl who came to our city for the first time. She asked us how to get to the museum. I told her the way. I said she could go along the street and turn right at the second crossing. Then she could see the museum on the right. It was a little bit far and it would take her about half an hour to get there on foot. So I advised her to take a bus there. She thanked me for my help. I felt very happy that I could help her.
答案:
One possible version:Last weekend, when I was taking a walk in the street with my father, we met a girl who came to our city for the first time. She asked us how to get to the museum. I told her the way. I said she could go along the street and turn right at the second crossing. Then she could see the museum on the right. It was a little bit far and it would take her about half an hour to get there on foot. So I advised her to take a bus there. She thanked me for my help. I felt very happy that I could help her.
查看更多完整答案,请扫码查看