2025年名校课堂七年级英语上册人教版枣庄专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校课堂七年级英语上册人教版枣庄专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校课堂七年级英语上册人教版枣庄专版》

一、用括号内所给单词的适当形式填空。
1. Let’s
go
(go) to the park this Sunday.
2. He doesn’t like maths because he thinks it is
really
(real) hard.
3. How about
eating
(eat) Beijing roast duck this evening?
4. He writes ten
numbers
(number) on the blackboard.
5. —Why
does
(do) he like geography?
—Because it is useful.
6. Miss Green is our English
teacher
(teach) and she is very nice.
7. David’s Chinese is not good. We often help
him
(he) with it.
8. I think all the
subjects
(subject) are interesting.
9. Meimei
likes
(like) English and art at school.
10. It is interesting
to play
(play) tennis after school.
答案: 1.go 2.really 3.eating 4.numbers 5.does 6.teacher 7.him 8.subjects 9.likes 10.to play
二、用方框中所给单词的适当形式填空。
| past | also | easy | reason | important |
11. We can learn a lot about the
past
in history class.
12. He doesn’t like biology and he gives us some
reasons
.
13. English is a(n)
important
subject. We must study it well.
14. I like playing basketball. I
also
like playing tennis.
15. I don’t think geography is
easy
. It is hard for me.
答案: 11.past 12.reasons 13.important 14.also 15.easy
三、根据汉语意思完成句子,每空一词。
16. 我的妈妈善于应付孩子们。
My mother is
good
with
kids.
17. 李华经常帮助我学习英语。
Li Hua often
helps
me
with
my English.
18. 我们的下一节课是美术课。
Our
next
class
is art.
19. 看那些动物。它们真可爱。
Look
at
those animals. They are so lovely.
20. 你还喜欢别的什么颜色?
What
other
colours do you like?
答案: 16.good with 17.helps;with 18.next class 19.Look at 20.What other
四、阅读理解。
A
My name is Lisa. I am in Year 7 at City of London School in England. It is a girls’ school. There are only girl students here. We have many fun classes, but art is my favourite.
We have an art show every year in our school. We draw about our own lives, so we get to learn more about our classmates through art. I love this activity a lot. Every time, I try my best to draw a nice picture.
—Lisa
My name is Alice. I am in Year 7 at Box Hill High School, Melbourne, Australia. There are many amazing classes such as art and PE, and we have lots of fun activities.
At the start of the year, every group plans a play (策划一场戏剧), and the group leaders choose the main characters (主演). We then practise during lunchtime. After the play, the winning (获胜的) group gets a prize. This is one of the most exciting events of the year.
—Alice
I’m Steven. I am in the 7th grade at Brooklyn Friends School, New York, the USA. Every Friday we have a DIY class. In the class, the teacher gives a topic. ▲ Then we make things by ourselves (我们自己). We have different classes every day. Our school days are busy but fun.
—Steven
(
C
)21. What do students in Lisa’s school do every year?
A. They have a play.
B. They have a DIY class.
C. They have an art show.
D. They have a book sale (出售).
(
D
)22. What does the underlined word “prize” mean in Paragraph 4?
A. 惩罚
B. 任务
C. 问题
D. 奖品
(
A
)23. 新考向 细节排序 Put the following things in Alice’s school in order (顺序).
①Groups practise during lunchtime.
②The winning group gets a prize.
③The group leaders choose the main characters.
④Every group plans a play at the start of the year.
A. ④③①②
B. ③④①②
C. ④①③②
D. ①④③②
(
C
)24. 新考向 信息还原 What’s the best for “ ▲ ” in Paragraph 5?
A. We don’t like this class.
B. We have an art show every year.
C. We try to think creatively (有创造力地).
D. We do our homework in the class.
(
B
)25. 新考向 推理判断 What can we infer (推断) from the text?
A. Group work is not important in Alice’s school.
B. Students in these schools enjoy their school lives.
C. Art is the most popular (最受欢迎的) subject in all the schools.
D. Students in different schools all have a lot of free time.
答案: 21.C 22.D 23.A 24.C 25.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭