第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
KEY→P20
范畴:人与自我 主题:生活与学习 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:8 分钟 评价:_____/4
(泰州市姜堰区期末)I'm Jason. Welcome to my personal blog.
This is my first term in the middle school. We have many new subjects this term. I like biology best because my hobby is collecting insects. They are interesting, and they can be very beautiful.
I always find insects in many different places, such as the yard around my house, the park near my school or the field in the countryside. When I see a new insect, I put it in a glass bottle and look at it very carefully. If it's small, I use a magnifying glass(放大镜). Then I try to find out what kind of insect it is. I have a lot of books about insects to help me. After that, I draw a picture of it in my notebook. I also write down its name, the date and where I found it. Finally, I take it back to the same place and let it go. I want to set it free.
I want to be an entomologist in the future. That's a person who studies insects. I believe my dream will come true one day!
If you are also interested in insects, you can leave your ideas on my blog! We can share them with each other.
1. What is Jason's favourite subject?
A. Chinese. B. English. C. Biology. D. History.
2. 新考法 事件发展顺序 What is the right order of the things in the passage?
a. Jason lets the insect go. b. Jason sees a new insect.
c. Jason draws a picture of the insect.
d. Jason puts the insect in a glass bottle.
A. a-b-c-d B. b-d-c-a C. b-c-d-a D. d-b-c-a
3. 新考法 图片理解 Which of the following does an entomologist study?
A
B
C
D

4. We can read the passage ______.
A. in a travel guide
B. on a website
C. in a storybook
D. in a sports magazine
日积月累
重要生词
1. insect n.______
2. yard n.______
3. entomologist n.______
关键词汇
4. 研究 v.______
5. 实现______
范畴:人与自我 主题:生活与学习 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:8 分钟 评价:_____/4
(泰州市姜堰区期末)I'm Jason. Welcome to my personal blog.
This is my first term in the middle school. We have many new subjects this term. I like biology best because my hobby is collecting insects. They are interesting, and they can be very beautiful.
I always find insects in many different places, such as the yard around my house, the park near my school or the field in the countryside. When I see a new insect, I put it in a glass bottle and look at it very carefully. If it's small, I use a magnifying glass(放大镜). Then I try to find out what kind of insect it is. I have a lot of books about insects to help me. After that, I draw a picture of it in my notebook. I also write down its name, the date and where I found it. Finally, I take it back to the same place and let it go. I want to set it free.
I want to be an entomologist in the future. That's a person who studies insects. I believe my dream will come true one day!
If you are also interested in insects, you can leave your ideas on my blog! We can share them with each other.
1. What is Jason's favourite subject?
A. Chinese. B. English. C. Biology. D. History.
2. 新考法 事件发展顺序 What is the right order of the things in the passage?
a. Jason lets the insect go. b. Jason sees a new insect.
c. Jason draws a picture of the insect.
d. Jason puts the insect in a glass bottle.
A. a-b-c-d B. b-d-c-a C. b-c-d-a D. d-b-c-a
3. 新考法 图片理解 Which of the following does an entomologist study?
A
B
C
D
4. We can read the passage ______.
A. in a travel guide
B. on a website
C. in a storybook
D. in a sports magazine
日积月累
重要生词
1. insect n.______
2. yard n.______
3. entomologist n.______
关键词汇
4. 研究 v.______
5. 实现______
答案:
1. C 细节理解题。根据第二段中 I like biology best 可知,Jason最喜欢的科目是生物。
2. B 信息排序题。根据第三段中“When I see a new insect,I put it in a glass bottle… After that,I draw a picture of it in my notebook… Finally,I take it back to the same place and let it go.”可知,正确的顺序是b-d-c-a。
3. B 推理判断题。根据第四段中“I want to be an entomologist in the future. That's a person who studies insects.”可知,昆虫学家研究的是昆虫。
4. B 推理判断题。根据第一段“I'm Jason. Welcome to my personal blog.”可知,这篇文章是 Jason 的一篇博文,所以我们可以在网站上读到这篇文章。
日积月累:1. 昆虫 2. 院子 3. 昆虫学家 4. study 5. come true
2. B 信息排序题。根据第三段中“When I see a new insect,I put it in a glass bottle… After that,I draw a picture of it in my notebook… Finally,I take it back to the same place and let it go.”可知,正确的顺序是b-d-c-a。
3. B 推理判断题。根据第四段中“I want to be an entomologist in the future. That's a person who studies insects.”可知,昆虫学家研究的是昆虫。
4. B 推理判断题。根据第一段“I'm Jason. Welcome to my personal blog.”可知,这篇文章是 Jason 的一篇博文,所以我们可以在网站上读到这篇文章。
日积月累:1. 昆虫 2. 院子 3. 昆虫学家 4. study 5. come true
[配套小练] 选词填空
put down fall down cut down
1. People are easy to ______ on the ice.
2. Jim ______ his schoolbag on the sofa just now.
3. Don't ______ the trees. They are helpful to us.
put down fall down cut down
1. People are easy to ______ on the ice.
2. Jim ______ his schoolbag on the sofa just now.
3. Don't ______ the trees. They are helpful to us.
答案:
1. fall down
2. put down
3. cut down
2. put down
3. cut down
查看更多完整答案,请扫码查看