第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
KEY→P13
范畴:人与社会 主题:社会服务 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:8 分钟 评价:______/4
(宁波市鄞州区期中)
| www.animalhelpers.org | |
| Animal Helpers | Hello, everyone! I need you! And hundreds of homeless pets here need you too. Many have no homes because some of their old owners have to move,and others just don't want them. That's why we need pet owners. Meet us and our animals at Leazes Park. You can see the dogs and cats and talk to us. Then,you can know how you can take a new pet home. |
| About us | Every day we find homeless animals in the parks,in the streets and so on. We give food,water and love to the animals. And we also want to find a loving family and a house for every one of them. |

1. Who may say “I need you!”?
A. A dog.
B. A pet owner.
C. An animal lover.
D. A loving family.
2. Mr Green wants to see the pets. He can ______.
A. go to Leazes Park
B. call an animal helper
C. find the pets in the streets
D. email the Animal Helpers
3. What do the animal helpers do for the pets?
A. They walk them in the park every day.
B. They give them water and food.
C. They take them to their homes.
D. They make houses for them.
4. The writer mainly wants to ______.
A. ask people to go to Leazes Park
B. find new owners for the homeless pets
C. get new animal helpers
D. get food for the homeless pets
日积月累
------ 重要生词 ------
1. homeless adj. ______
2. owner n. ______
3. move v. ______
------ 关键词汇 ------
4. 宠物 n. ______
5. 等等 ______
范畴:人与社会 主题:社会服务 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:8 分钟 评价:______/4
(宁波市鄞州区期中)
| www.animalhelpers.org | |
| Animal Helpers | Hello, everyone! I need you! And hundreds of homeless pets here need you too. Many have no homes because some of their old owners have to move,and others just don't want them. That's why we need pet owners. Meet us and our animals at Leazes Park. You can see the dogs and cats and talk to us. Then,you can know how you can take a new pet home. |
| About us | Every day we find homeless animals in the parks,in the streets and so on. We give food,water and love to the animals. And we also want to find a loving family and a house for every one of them. |
1. Who may say “I need you!”?
A. A dog.
B. A pet owner.
C. An animal lover.
D. A loving family.
2. Mr Green wants to see the pets. He can ______.
A. go to Leazes Park
B. call an animal helper
C. find the pets in the streets
D. email the Animal Helpers
3. What do the animal helpers do for the pets?
A. They walk them in the park every day.
B. They give them water and food.
C. They take them to their homes.
D. They make houses for them.
4. The writer mainly wants to ______.
A. ask people to go to Leazes Park
B. find new owners for the homeless pets
C. get new animal helpers
D. get food for the homeless pets
日积月累
------ 重要生词 ------
1. homeless adj. ______
2. owner n. ______
3. move v. ______
------ 关键词汇 ------
4. 宠物 n. ______
5. 等等 ______
答案:
文章大意:本文是Animal Helpers的广告,呼吁人们来领养动物。
1. C 推理判断题。根据“Hello, everyone! I need you!”和“That's why we need pet owners. Meet us and our animals at Leazes Park.”可知,说“我需要你!”的应是Animal Helpers的人,帮助动物的人可能是一名动物爱好者。
2. A 细节理解题。根据“Meet us and our animals at Leazes Park.”可知答案。
3. B 细节理解题。根据“Every day we find homeless animals in the parks, in the streets and so on. We give food, water and love to the animals.”可知答案。
4. B 推理判断题。根据“And we also want to find a loving family and a house for every one of them.”可知,作者想为流浪宠物寻找新主人,给动物一个家。
日积月累
------ 重要生词 ------
1. 无家可归的
2. 主人
3. 搬家
------ 关键词汇 ------
4. pet
5. and so on
1. C 推理判断题。根据“Hello, everyone! I need you!”和“That's why we need pet owners. Meet us and our animals at Leazes Park.”可知,说“我需要你!”的应是Animal Helpers的人,帮助动物的人可能是一名动物爱好者。
2. A 细节理解题。根据“Meet us and our animals at Leazes Park.”可知答案。
3. B 细节理解题。根据“Every day we find homeless animals in the parks, in the streets and so on. We give food, water and love to the animals.”可知答案。
4. B 推理判断题。根据“And we also want to find a loving family and a house for every one of them.”可知,作者想为流浪宠物寻找新主人,给动物一个家。
日积月累
------ 重要生词 ------
1. 无家可归的
2. 主人
3. 搬家
------ 关键词汇 ------
4. pet
5. and so on
[配套小练] 词形填空/完成句子
1. We need ______ (go) to school on time.
2. These flowers need ______ (water).
3. 你需要按时喂猫。You ______ ______ ______ the cat on time.
1. We need ______ (go) to school on time.
2. These flowers need ______ (water).
3. 你需要按时喂猫。You ______ ______ ______ the cat on time.
答案:
1. to go
2. watering
3. need to feed
2. watering
3. need to feed
查看更多完整答案,请扫码查看