第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
范畴:人与社会 主题:历史、社会与文化 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:8分钟 评价:____/3
(连云港市赣榆区期中)
Sunshine Middle School Book Club
Our Book Club helps you know more about the world and makes your reading skills better. Come and join us!
||Our History teacher Mr. Wang will tell us more about the history of Chinese tea. 16:00-17:00,this afternoon at the school reading room.|
||Mr. Wu,a professor from Nanjing University will tell us about some tales from Shakespeare. 16:00-17:00,tomorrow afternoon at the school hall.|
||Mr. Li will teach you something interesting about China's 56 ethnic groups in English. 13:00-14:00,this afternoon at the school library.|
Tip:The first 10 students to take part in the activities can get a book for free.
1. Mary is interested in Chinese tea. She can join in the activity at ______.
A. the school reading room
B. the school hall
C. the school library
D. the school dining room
2. Li Hua likes tales from Shakespeare. He can read ______.
A. The Classic of Tea
B. China's Ethnic Groups and Religions
C. The Sheep-Pig
D. Tales from Shakespeare
3. According to the material,we can know that ______.
A. the Book Club helps us know more about Chinese opera
B. a Geography teacher will tell us more about Chinese tea
C. we can know some tales from Shakespeare tomorrow afternoon
D. all the students can get a book for free
日积月累
重要生词
1. professor n. ______
2. tale n. ______
关键词汇
3. 历史 n. ______
4. 阅读技巧 ______
(连云港市赣榆区期中)
Sunshine Middle School Book Club
Our Book Club helps you know more about the world and makes your reading skills better. Come and join us!
||Mr. Wu,a professor from Nanjing University will tell us about some tales from Shakespeare. 16:00-17:00,tomorrow afternoon at the school hall.|
||Mr. Li will teach you something interesting about China's 56 ethnic groups in English. 13:00-14:00,this afternoon at the school library.|
Tip:The first 10 students to take part in the activities can get a book for free.
1. Mary is interested in Chinese tea. She can join in the activity at ______.
A. the school reading room
B. the school hall
C. the school library
D. the school dining room
2. Li Hua likes tales from Shakespeare. He can read ______.
A. The Classic of Tea
B. China's Ethnic Groups and Religions
C. The Sheep-Pig
D. Tales from Shakespeare
3. According to the material,we can know that ______.
A. the Book Club helps us know more about Chinese opera
B. a Geography teacher will tell us more about Chinese tea
C. we can know some tales from Shakespeare tomorrow afternoon
D. all the students can get a book for free
日积月累
重要生词
1. professor n. ______
2. tale n. ______
关键词汇
3. 历史 n. ______
4. 阅读技巧 ______
答案:
1. A 细节理解题。根据表格第一栏中的 Chinese tea 和 this afternoon at the school reading room 可知,这个活动在学校阅览室举行。
2. D 细节理解题。根据表格第二栏中的 some tales from Shakespeare 可知答案。
3. C 细节理解题。根据表格第二栏中的 some tales from shakespeare 和“16:00-17:00,tomorrow afternoon at the school hall.”可知,在明天下午我们可以了解莎士比亚的故事。
日积月累
重要生词
1. 教授
2. 故事
关键词汇
3. history
4. reading skills
2. D 细节理解题。根据表格第二栏中的 some tales from Shakespeare 可知答案。
3. C 细节理解题。根据表格第二栏中的 some tales from shakespeare 和“16:00-17:00,tomorrow afternoon at the school hall.”可知,在明天下午我们可以了解莎士比亚的故事。
日积月累
重要生词
1. 教授
2. 故事
关键词汇
3. history
4. reading skills
[配套小练] 选词填空
nobody something somebody anything nothing
1. I know ______ about this,so I can't tell you anything.
2. I can hear ______ talking on the phone.
3. There is ______ in the classroom. They all go to the lab.
4. There isn't ______ in the fridge.
5. We can have ______ delicious for lunch.
nobody something somebody anything nothing
1. I know ______ about this,so I can't tell you anything.
2. I can hear ______ talking on the phone.
3. There is ______ in the classroom. They all go to the lab.
4. There isn't ______ in the fridge.
5. We can have ______ delicious for lunch.
答案:
知识拓展:1. nothing 2. somebody 3. nobody 4. anything 5. something
查看更多完整答案,请扫码查看