第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
[周五] 阅读理解(新模态·新媒体材料)KEY→P6
范畴:人与自我 主题:生活与学习 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:7分钟 评价:_____/4
My friends like to ask for help or get help on WeChat. Now they put some information on it.

1. Where is the baseball?
A. In the library.
B. In Class 213.
C. In the computer room.
D. In Class 234.
2. Who lost their things?
A. Bob,Jack and Alan.
B. Jack,Alan and Jason.
C. Bob,Alan and Jason.
D. Bob,Jack and Jason.
3. If you find a schoolbag,you can dial _______.
A. 675-5321
B. 897-4588
C. 231-5649
D. 354-1679
4. In Jack's pencil box,you can see _______.
① a key
② a white watch
③ a black pen
④ an ID card
A. ①②
B. ②③
C. ①③
D. ③④
日积月累
重要生词
1. WeChat n. _______
2. information n. _______
关键词汇
3. 找到 v. _______
4. 电脑室 _______
5. 身份证 _______
范畴:人与自我 主题:生活与学习 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:7分钟 评价:_____/4
My friends like to ask for help or get help on WeChat. Now they put some information on it.
1. Where is the baseball?
A. In the library.
B. In Class 213.
C. In the computer room.
D. In Class 234.
2. Who lost their things?
A. Bob,Jack and Alan.
B. Jack,Alan and Jason.
C. Bob,Alan and Jason.
D. Bob,Jack and Jason.
3. If you find a schoolbag,you can dial _______.
A. 675-5321
B. 897-4588
C. 231-5649
D. 354-1679
4. In Jack's pencil box,you can see _______.
① a key
② a white watch
③ a black pen
④ an ID card
A. ①②
B. ②③
C. ①③
D. ③④
日积月累
重要生词
1. WeChat n. _______
2. information n. _______
关键词汇
3. 找到 v. _______
4. 电脑室 _______
5. 身份证 _______
答案:
1. C 细节理解题。根据左边的第二则信息第一句“Alan,your baseball is on the table of our computer room.”可知,棒球在电脑房。
2. B 细节理解题。根据左边的第二则信息中“Alan,your baseball is on the table of our computer room.”可知,Alan丢了棒球;根据右边的第一则信息中“Where is my pencil box?”可知,Jack丢了铅笔盒;根据右边的第二则信息中“I lost my red schoolbag in our library.”可知,Jason丢了书包。
3. A 细节理解题。根据右边的第二则信息中“Please call me at 675-5321.”可知,如果你捡到了一个书包,你可以拨打电话675-5321。
4. D 细节理解题。根据右边的第一则信息中“A black pen and an ID card are in it.”可知,Jack的铅笔盒里有一支黑色的钢笔和一张身份证。
日积月累:1. 微信 2. 信息 3. find 4. computer room 5. ID card
2. B 细节理解题。根据左边的第二则信息中“Alan,your baseball is on the table of our computer room.”可知,Alan丢了棒球;根据右边的第一则信息中“Where is my pencil box?”可知,Jack丢了铅笔盒;根据右边的第二则信息中“I lost my red schoolbag in our library.”可知,Jason丢了书包。
3. A 细节理解题。根据右边的第二则信息中“Please call me at 675-5321.”可知,如果你捡到了一个书包,你可以拨打电话675-5321。
4. D 细节理解题。根据右边的第一则信息中“A black pen and an ID card are in it.”可知,Jack的铅笔盒里有一支黑色的钢笔和一张身份证。
日积月累:1. 微信 2. 信息 3. find 4. computer room 5. ID card
[配套小练] 词形填空
1. This is _______ (he) English book.
2. These schoolbags are _______ (our).
3. The pen is blue. Is it _______ (you)?
1. This is _______ (he) English book.
2. These schoolbags are _______ (our).
3. The pen is blue. Is it _______ (you)?
答案:
1. his 2. ours 3. yours
查看更多完整答案,请扫码查看