2025年配套综合练习甘肃八年级英语上册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年配套综合练习甘肃八年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年配套综合练习甘肃八年级英语上册冀教版》

Ⅰ. 选词填空
1. The 33rd ____
Olympic
(Olympic/School) Games was held in Paris, France.
2. —You play basketball so well. Who taught you?
—____
Nobody
(Somebody/Nobody). I learned it by myself.
3. Tom was playing chess when the rain began to beat heavily ____
against
(through/against) the window.
4. The boy was ____
born
(born/lived) in a small village in Guizhou.
5. My brother is busy ____
shooting
(shooting/to shoot) on the sports field.
答案: 1. Olympic 2. Nobody 3. against 4. born 5. shooting
Ⅱ. 用方框中所给单词或短语的适当形式填空
final able be strict with advantage over go to university
1. We were
finally
in agreement yesterday. So, we'll go to Xi'an for a study trip.
2. The experience of the team gives them an
advantage over
the newcomers in this field.
3. During the next training, you must
be strict with
yourself.
4. Be more active in class so that you can improve your
ability
to express yourself.
5. My elder sister went to Beijing to
go to university
in September this year.
答案: 1. finally 2. advantage over 3. be strict with 4. ability 5. go to university
Ⅲ. 阅读理解
Nobody wants to lose, but we must accept that losing is part of life. After all, we can't win all the time. However, we can learn something valuable (有价值的) from every failure (失败). This may help us succeed in the future. So we must know how to be a good loser.
Failure is the mother of success. When we lose, just take it with a smile and look on the good side of it. Edison failed 1,000 times but had learned 1,000 things which didn't work.
Losing is not very scary. So don't be afraid. We must accept our failure and learn something from it. Remember that it can be helpful. Take action to walk out of it. When we lose, think about what we did and how we can improve.
We should face our failure when we lose. There is only one winner in every competition. Some win, while some lose. That is a usual way of life. If we offer our congratulations to the winners and share their happiness, we won't feel so sorry for our failure.
In a word, being a good loser will help us to succeed in life. It might be painful at the beginning, but there are many advantages. Good losers set examples to us, and most importantly, they finally win.
1. What can we learn from every failure according to the passage?
A. A good prize.
B. A valuable thing.
C. A secret to success.
D. A way of life.
2. What's the meaning of the underlined word “scary” in Paragraph 3?
A. Interesting.
B. Rich.
C. Dangerous.
D. Terrible.
3. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. We should accept and learn from our failure.
B. We should remember our failure all the time.
C. We should take action to walk out of failure.
D. We should think about how to improve when we lose.
4. What does the writer advise the losers to do after a competition?
A. Share the winners' happiness.
B. Join in another competition.
C. Forget the failure.
D. Show the regrets.
5. What is the best title for the passage?
A. Experience in reducing problems
B. Advantages of both success and failure
C. Ideas about how to avoid mistakes
D. Advice on how to be a good loser
答案: 1.B 2.D 3.B 4.A 5.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭