第113页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
一、用方框内所给单词的适当形式填空
with realize search sudden return
1. What are they ______ for in the forest?
2. They found a poor person ______ power or money.
3. She ______ to collect her umbrella.
4. They didn't ______ the importance of the problem.
5. The little girl ______ began to cry for no reason.
with realize search sudden return
1. What are they ______ for in the forest?
2. They found a poor person ______ power or money.
3. She ______ to collect her umbrella.
4. They didn't ______ the importance of the problem.
5. The little girl ______ began to cry for no reason.
答案:
1. searching 2. without 3. returned 4. realize 5. suddenly
1. I think she'll come on time ______ it rains tomorrow.
A.ever since
B.only when
C.even though
D.only if
A.ever since
B.only when
C.even though
D.only if
答案:
C
2. The peaceful music in the CD made the students ______ relaxed.
A.feel
B.feels
C.felt
D.to feel
A.feel
B.feels
C.felt
D.to feel
答案:
A
3. The policemen ______ every room in the house.
A.found
B.searched
C.looked
D.discovered
A.found
B.searched
C.looked
D.discovered
答案:
B
4. We must do everything we can ______ our earth cleaner and safer.
A.made
B.to making
C.make
D.to make
A.made
B.to making
C.make
D.to make
答案:
D
5. Today was an unlucky day. ______, it was raining.
A.To start from
B.At last
C.Begin with
D.To start with
A.To start from
B.At last
C.Begin with
D.To start with
答案:
D
三、按要求完成下列句子
1. Miss Li went to work. She had a fever.(连成一句)
Miss Li went to work ______ ______ she had a fever.
2. They usually make me read two hours a day.(改为被动语态)
I ______ usually ______ ______ ______ two hours a day.
3. It took me an hour to finish the work.(就画线部分提问)
______ ______ ______ it take you to finish the work?
4. It made me kind of angry to wait for him.(改为同义句)
______ for him ______ me kind of angry.
1. Miss Li went to work. She had a fever.(连成一句)
Miss Li went to work ______ ______ she had a fever.
2. They usually make me read two hours a day.(改为被动语态)
I ______ usually ______ ______ ______ two hours a day.
3. It took me an hour to finish the work.(就画线部分提问)
______ ______ ______ it take you to finish the work?
4. It made me kind of angry to wait for him.(改为同义句)
______ for him ______ me kind of angry.
答案:
1. even though/if 2. am; made to read 3. How long did 4. Waiting; made
★四、阅读理解
What's your favorite color? Do you like yellow, orange and red? If you do, you must be a person full of hopeful happy feelings about life. Do you like grey and blue? Then maybe you are quiet, and you would rather go after than go before. And sometimes you feel unhappy.
If you love green, you are strong-minded. You wish to do everything well and want other people to see you are successful. At least this is what psychologists tell us.
They tell us that we don't choose our favorite colors as we grow up. If you happen to love brown, you did so as soon as you opened your eyes or at least as soon as you could see clearly.
A yellow room makes us feel happier and more comfortable than a dark green one and a red dress brings warmth and gladness to the saddest winter day.
Light and bright colors make people not only happier but more active. It is a fact that factory workers work better, harder and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black or dark grey.
Remember, then, that if you feel low, you can always brighten your day or your life with a new shirt or a few colorful things.
Remember also that you will know your friends better when you find out what colors they like and dislike. And don't forget that anyone can guess a lot about your character when you choose something in different colors.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. A red dress makes someone feel warm and glad in winter.
( )2. “I'm feeling blue” means “I'm feeling happy”.
( )3. The passage tells us we can stay happy and active if we are in light and bright colors.
( )4. You can guess your friends' characters according to their clothes' colors but your friends can't guess yours.
( )5. If you love green, you will succeed.
What's your favorite color? Do you like yellow, orange and red? If you do, you must be a person full of hopeful happy feelings about life. Do you like grey and blue? Then maybe you are quiet, and you would rather go after than go before. And sometimes you feel unhappy.
If you love green, you are strong-minded. You wish to do everything well and want other people to see you are successful. At least this is what psychologists tell us.
They tell us that we don't choose our favorite colors as we grow up. If you happen to love brown, you did so as soon as you opened your eyes or at least as soon as you could see clearly.
A yellow room makes us feel happier and more comfortable than a dark green one and a red dress brings warmth and gladness to the saddest winter day.
Light and bright colors make people not only happier but more active. It is a fact that factory workers work better, harder and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black or dark grey.
Remember, then, that if you feel low, you can always brighten your day or your life with a new shirt or a few colorful things.
Remember also that you will know your friends better when you find out what colors they like and dislike. And don't forget that anyone can guess a lot about your character when you choose something in different colors.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. A red dress makes someone feel warm and glad in winter.
( )2. “I'm feeling blue” means “I'm feeling happy”.
( )3. The passage tells us we can stay happy and active if we are in light and bright colors.
( )4. You can guess your friends' characters according to their clothes' colors but your friends can't guess yours.
( )5. If you love green, you will succeed.
答案:
1. T 2. F 3. T 4. F 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看