2025年同步练习册大象出版社七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册大象出版社七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册大象出版社七年级英语上册人教版》

八、根据材料内容选择最佳答案。
Good morning, everyone! My name is Alice Green. I'm from the UK. My favourite colour is red. This is my pen. It's red and it's nice. I like six and it is my lucky (幸运的) number. I'm very happy to introduce my friends to you.
Gina is my best friend. Her last name is White. Her favourite colour is yellow. Gina's pen and cup are yellow and she likes them. Look! A green ruler is on the desk. It's not mine. It is Linda's. Linda is Gina's sister. She likes green. I like green too, because my last name is Green. Is it interesting? Linda's phone number is 524 - 7896.
Gina, Linda and I are in China now. Ms Liu is Gina's Chinese teacher. Her telephone number is 556 - 7632. Ms Chen is my Chinese teacher. Her telephone number is 563 - 6751.
Another interesting thing is about two of my good friends, Jenny and Mary. They live in the UK now. Jenny's last name is Red. That's a nice colour, and many people like it. Mary's last name is Brown. All of my friends' last names are about colours. I think it's very interesting.
(
C
) 1. What does the underlined word “It” refer to (指代)?
A. The pen. B. The cup.
C. The ruler. D. The desk.
(
B
) 2. What's Ms Liu's telephone number?
A. 524 - 7896. B. 556 - 7632.
C. 563 - 6751. D. 556 - 7623.
(
C
) 3. How many people's names are about colours in the text?
A. Three. B. Four.
C. Five. D. Six.
(
D
) 4. What do we know from the text?
A. Ms Chen is Gina's Chinese teacher.
B. Alice's lucky number is 8.
C. Mary and Alice are in China now.
D. Linda and Gina have the same last name.
(
C
) 5. Why does the writer (作者) write the text?
A. To talk about her school.
B. To tell us her life in China.
C. To talk about her friends.
D. To tell us her favourite colours.
答案: 1. C 2. B 3. C 4. D 5. C
九、阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Peppa is a happy pig. She has 1.
a
brother. His name is George. They like playing hide - and - seek (捉迷藏).
One morning, Peppa says, “What 2.
about
playing hide - and - seek?”
George says, “Good idea.”
George hides under the desk. Peppa finds him quickly. Then Peppa hides in her room. George can't find her. He asks their father 3.
for
help and finds Peppa. Then their father asks George 4.
to
hide under the bed.
“5.
Where
are you, George?” Peppa asks, “I can't find you.” Then she sees George's feet under the bed. She is happy to find her brother!
答案: 1. a 2. about 3. for 4. to 5. Where

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭