2025年暑假园地知识出版社四年级合订本
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假园地知识出版社四年级合订本 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
1. John and Mike are good
2. Nana is drawing a
3. Miss Wang is our English
friends
.2. Nana is drawing a
picture
.3. Miss Wang is our English
teacher
.
答案:
1.friends 2.picture 3.teacher
三、阅读理解。
Hello,I’m Amy. This is my new closet(衣橱). I have many clothes in it. This is my new dress. It’s very beautiful. It’s white and yellow. This is my T-shirt. It’s green. I have an orange sweater. It’s my birthday gift. I like it very much. Look! Those are my jeans. They are blue. I like them very much.
根据短文内容判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
(
(
(
(
(
Hello,I’m Amy. This is my new closet(衣橱). I have many clothes in it. This is my new dress. It’s very beautiful. It’s white and yellow. This is my T-shirt. It’s green. I have an orange sweater. It’s my birthday gift. I like it very much. Look! Those are my jeans. They are blue. I like them very much.
根据短文内容判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
(
T
)1. Amy has a new dress.(
F
)2. Amy’s closet is white and yellow.(
F
)3. Amy doesn’t like her jeans.(
F
)4. Amy has a blue T-shirt.(
T
)5. Amy’s birthday gift is an orange sweater.
答案:
1.T 2.F 3.F 4.F 5.T
查看更多完整答案,请扫码查看