2025年暑假作业北京出版社中职高一英语全一册通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业北京出版社中职高一英语全一册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
10. Your hands ______ before meals. They are too dirty.
A.must wash
B.can wash
C.must be washed
D.can be washed
C
A.must wash
B.can wash
C.must be washed
D.can be washed
答案:
【解析】:本题考查情态动词的被动语态。题干的意思是:“你的手在饭前____。它们太脏了。”根据常识和语境,饭前应该洗手,且手是被洗,所以应用被动语态。must表示必须,强调主观愿望,can表示能够,强调客观能力。根据题干中的“They are too dirty.”可知,此处强调的是主观愿望,即必须洗手,所以应用must be washed。
【答案】:C
【答案】:C
词数:192 建议用时:7 分钟 实际用时:______ 正确率:______
根据短文内容,选择正确答案。
Su Yiming, an athlete from North China’s Shanxi province, won a silver for snowboard slopestyle on February 7 during the 2022 Beijing Winter Olympics. It was the first snowboarding medal won by a Chinese athlete during the Games. And he claimed a historic gold medal in the Beijing 2022 men’s snowboard Big Air with a combined score of 182.50 points at Big Air Shougang on February 15 before his 18th birthday.
Influenced by his parents, who are skiing enthusiasts, Su began to learn snowboard when he was just 4 years old. Su became a professional snowboarder when he was 14 and joined the national team in the same year.
Now with two shinning medals, Su described his superb Olympic debut as an insane experience that has made all his sacrifices worthwhile.
“The biggest motivation for me is my love for snowboarding,” Su said, when asked about the secret to his success. “In snowboarding, I feel like I can demonstrate my own style and creativity. Every time I ride my board, it’s always a blissful moment. I hope through my experience, I can inspire more young people to get interested in the sport.”
(
A. 4 B. 14 C. 15 D. 7
(
A. 17 B. 14 C. 18 D. 19
(
A. The motivation for snowboarding. B. The love for snowboarding.
C. The influence by his parents. D. The experience.
根据短文内容,选择正确答案。
Su Yiming, an athlete from North China’s Shanxi province, won a silver for snowboard slopestyle on February 7 during the 2022 Beijing Winter Olympics. It was the first snowboarding medal won by a Chinese athlete during the Games. And he claimed a historic gold medal in the Beijing 2022 men’s snowboard Big Air with a combined score of 182.50 points at Big Air Shougang on February 15 before his 18th birthday.
Influenced by his parents, who are skiing enthusiasts, Su began to learn snowboard when he was just 4 years old. Su became a professional snowboarder when he was 14 and joined the national team in the same year.
Now with two shinning medals, Su described his superb Olympic debut as an insane experience that has made all his sacrifices worthwhile.
“The biggest motivation for me is my love for snowboarding,” Su said, when asked about the secret to his success. “In snowboarding, I feel like I can demonstrate my own style and creativity. Every time I ride my board, it’s always a blissful moment. I hope through my experience, I can inspire more young people to get interested in the sport.”
(
A
) 11. When did Su Yiming begin to learn snowboard?A. 4 B. 14 C. 15 D. 7
(
A
) 12. How old are Su when he got his gold medal in the Beijing 2022 men’s snowboard Big Air?A. 17 B. 14 C. 18 D. 19
(
B
) 13. What’s the secret to his success?A. The motivation for snowboarding. B. The love for snowboarding.
C. The influence by his parents. D. The experience.
答案:
【解析】:
本题主要考查了阅读理解的能力,需要根据短文内容选择正确答案。题目涉及了关于苏翊鸣学习单板滑雪的起始年龄、获得金牌时的年龄以及他成功的秘诀。
1. 对于第一题,需要找到文中提到苏翊鸣开始学习单板滑雪的年龄。根据文中“Influenced by his parents, who are skiing enthusiasts, Su began to learn snowboard when he was just 4 years old.”可知,苏翊鸣4岁时开始学习单板滑雪,因此答案为A。
2. 对于第二题,需要找到文中提到苏翊鸣获得北京2022年男子单板大跳台金牌时的年龄。根据文中“And he claimed a historic gold medal in the Beijing 2022 men’s snowboard Big Air with a combined score of 182.50 points at Big Air Shougang on February 15 before his 18th birthday.”可知,苏翊鸣在18岁生日前获得了金牌,因此他当时是17岁,答案为A。
3. 对于第三题,需要找到文中提到苏翊鸣成功的秘诀。根据文中“The biggest motivation for me is my love for snowboarding,” Su said, when asked about the secret to his success.可知,苏翊鸣成功的秘诀是他对单板滑雪的热爱,因此答案为B。
【答案】:
11. A
12. A
13. B
本题主要考查了阅读理解的能力,需要根据短文内容选择正确答案。题目涉及了关于苏翊鸣学习单板滑雪的起始年龄、获得金牌时的年龄以及他成功的秘诀。
1. 对于第一题,需要找到文中提到苏翊鸣开始学习单板滑雪的年龄。根据文中“Influenced by his parents, who are skiing enthusiasts, Su began to learn snowboard when he was just 4 years old.”可知,苏翊鸣4岁时开始学习单板滑雪,因此答案为A。
2. 对于第二题,需要找到文中提到苏翊鸣获得北京2022年男子单板大跳台金牌时的年龄。根据文中“And he claimed a historic gold medal in the Beijing 2022 men’s snowboard Big Air with a combined score of 182.50 points at Big Air Shougang on February 15 before his 18th birthday.”可知,苏翊鸣在18岁生日前获得了金牌,因此他当时是17岁,答案为A。
3. 对于第三题,需要找到文中提到苏翊鸣成功的秘诀。根据文中“The biggest motivation for me is my love for snowboarding,” Su said, when asked about the secret to his success.可知,苏翊鸣成功的秘诀是他对单板滑雪的热爱,因此答案为B。
【答案】:
11. A
12. A
13. B
查看更多完整答案,请扫码查看