2025年暑假作业北京出版社中职高一英语全一册通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业北京出版社中职高一英语全一册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
词数:173 建议用时:6 分钟 实际用时:_____ 正确率:_____
根据短文内容,选择正确答案。
Jack is a twelve - year - old boy. One day, he was playing football. The ball went into the street and Jack ran for it. Unfortunately, a car hit him. Jack’s parents took him to the hospital at once. Jack woke up after a month. When he woke up, he asked, “Who am I? Who are you? Why am I here?” He even didn’t know his parents. The doctor said, “Jack’s head was badly hurt. Maybe he can remember all the things he has lost one day. Maybe he will forget them forever.” Every day Jack’s parents told Jack something about himself, his friends and so on. But Jack still couldn’t think of anything. One day, when his father talked about his dog, Tidy, Jack seemed to think of something. Then Jack’s father had an idea. He took Jack back home. Jack and Tidy played together happily. After a year, with the help of Tidy, Jack’s memory came back.
(
A. A car hit him. B. His ball was missing.
C. He was ill. D. He was lost.
(
A. He couldn’t get to sleep. B. He couldn’t wake up.
C. He lost his memory. D. He couldn’t move.
(
A. His father. B. The doctor. C. His mother. D. His dog.
(
A. A year. B. A month. C. A week. D. We don’t know.
(
A. Jack is twelve years old.
B. Jack’s parents took Jack to the hospital immediately.
C. When his father talked about Tidy, Jack thought of something.
D. The doctor was sure that Jack could be cured one day.
根据短文内容,选择正确答案。
Jack is a twelve - year - old boy. One day, he was playing football. The ball went into the street and Jack ran for it. Unfortunately, a car hit him. Jack’s parents took him to the hospital at once. Jack woke up after a month. When he woke up, he asked, “Who am I? Who are you? Why am I here?” He even didn’t know his parents. The doctor said, “Jack’s head was badly hurt. Maybe he can remember all the things he has lost one day. Maybe he will forget them forever.” Every day Jack’s parents told Jack something about himself, his friends and so on. But Jack still couldn’t think of anything. One day, when his father talked about his dog, Tidy, Jack seemed to think of something. Then Jack’s father had an idea. He took Jack back home. Jack and Tidy played together happily. After a year, with the help of Tidy, Jack’s memory came back.
(
A
) 16. What happened to Jack one day?A. A car hit him. B. His ball was missing.
C. He was ill. D. He was lost.
(
C
) 17. What was Jack’s problem?A. He couldn’t get to sleep. B. He couldn’t wake up.
C. He lost his memory. D. He couldn’t move.
(
D
) 18. Who helped Jack remember the things?A. His father. B. The doctor. C. His mother. D. His dog.
(
A
) 19. How long did it take Jack to remember the things?A. A year. B. A month. C. A week. D. We don’t know.
(
D
) 20. Which of the following is NOT true?A. Jack is twelve years old.
B. Jack’s parents took Jack to the hospital immediately.
C. When his father talked about Tidy, Jack thought of something.
D. The doctor was sure that Jack could be cured one day.
答案:
【解析】:本题主要考查了阅读理解的能力,包括细节理解、推理判断等。题目给出了一个关于Jack的小故事,然后通过一系列问题来测试对故事内容的理解。
1. 对于第一题,需要回到原文中找到Jack一天中发生的事情,原文明确提到"a car hit him",所以答案是A。
2. 对于第二题,需要理解Jack的问题是什么,根据原文"He even didn't know his parents."可以推断出Jack失去了记忆,所以答案是C。
3. 对于第三题,需要找出帮助Jack恢复记忆的人或物,根据原文"with the help of Tidy, Jack's memory came back."可以得出答案是D,即他的狗。
4. 对于第四题,需要找到Jack恢复记忆所需的时间,原文明确提到"After a year",所以答案是A。
5. 对于第五题,需要判断哪个选项是不正确的,根据原文"Maybe he can remember all the things he has lost one day. Maybe he will forget them forever."可以推断出医生并不能确定Jack是否能完全恢复,所以D选项是不正确的。
【答案】:
16. A
17. C
18. D
19. A
20. D
1. 对于第一题,需要回到原文中找到Jack一天中发生的事情,原文明确提到"a car hit him",所以答案是A。
2. 对于第二题,需要理解Jack的问题是什么,根据原文"He even didn't know his parents."可以推断出Jack失去了记忆,所以答案是C。
3. 对于第三题,需要找出帮助Jack恢复记忆的人或物,根据原文"with the help of Tidy, Jack's memory came back."可以得出答案是D,即他的狗。
4. 对于第四题,需要找到Jack恢复记忆所需的时间,原文明确提到"After a year",所以答案是A。
5. 对于第五题,需要判断哪个选项是不正确的,根据原文"Maybe he can remember all the things he has lost one day. Maybe he will forget them forever."可以推断出医生并不能确定Jack是否能完全恢复,所以D选项是不正确的。
【答案】:
16. A
17. C
18. D
19. A
20. D
查看更多完整答案,请扫码查看