第110页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
1.The boy's parents are always busy,so his g
2.If you're tired,we'll stop and r
3.Tony usually uses his computer to s
4.Reading should be a lifelong h
grandparents
look after him.2.If you're tired,we'll stop and r
rest
for a while.3.Tony usually uses his computer to s
send
emails to his friends.4.Reading should be a lifelong h
habit
for every one of us.
答案:
1. grandparents 2. rest 3. send 4. habit
1.
A.Before
B.Till
C.After
D.As
D
it is often cold in the mountains,you need to wear warm clothes.A.Before
B.Till
C.After
D.As
答案:
D
The price of the computer is not ______,but cars are still ______.
A.high ; expensive
B.expensive ; high
C.high ; high
D.expensive ; expensive
A
A.high ; expensive
B.expensive ; high
C.high ; high
D.expensive ; expensive
答案:
A
3.Some children are often worried about
A.what can they do with
B.what to do with
C.how can they deal with
D.how to do with
B
their problems.A.what can they do with
B.what to do with
C.how can they deal with
D.how to do with
答案:
B
4.The students will have a school field trip ______ the month.
A.in the beginning
B.at the beginning
C.in the beginning of
D.at the beginning of
D
A.in the beginning
B.at the beginning
C.in the beginning of
D.at the beginning of
答案:
D
1.
2. They watch videos to learn about money
3. I often use my lucky money to
4. China was
Not far away from
my home,there is a shopping mall.2. They watch videos to learn about money
from different times
.3. I often use my lucky money to
help children in need
.4. China was
the first country
in the world to use
paper money.
答案:
1. Not far away from 2. from different times 3. help children in need 4. the first country; to use
1.Why did the children's grandpa suggest the competition to them?
2.The underlined words “ these two " in Paragraph 2 refer to “______
3.What can we learn from Julia's story?
4.What is the best title for the passage?
B
2.The underlined words “ these two " in Paragraph 2 refer to “______
A
3.What can we learn from Julia's story?
C
4.What is the best title for the passage?
D
答案:
1. B 2. A 3. C 4. D
查看更多完整答案,请扫码查看