第46页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
1. It was quite an important
2. The twins go to school and go back home
3. The room is
4. Boys' hobbies are
5. Does your brother have any
event
that would change my life.2. The twins go to school and go back home
together
.3. The room is
large
enough to hold(容纳) twenty people.4. Boys' hobbies are
quite
different from girls'.5. Does your brother have any
special
/'speʃl/ hobbies?
答案:
1. event 2. together 3. large 4. quite 5. special
1. Love from parents is like the wind—You can't see it, ______ you can feel it.
A.and
B.or
C.so
D.but
D
A.and
B.or
C.so
D.but
答案:
D
2. We like ______ teachers, because they ______ nice to us.
A.all our; all aren't
B.our all; are all
C.our all; all are
D.all our; are all
D
A.all our; all aren't
B.our all; are all
C.our all; all are
D.all our; are all
答案:
D
3. You can borrow two books from the library ______
A.in time
B.at a time
C.all the time
D.on time
B
.A.in time
B.at a time
C.all the time
D.on time
答案:
B
4. Lu Ban used bamboo ______ kites.
A.makes
B.to make
C.make
D.making
B
A.makes
B.to make
C.make
D.making
答案:
B
1. 这是一幢三层红色建筑。 This is a red building
2. 在教学楼的顶部有一个音乐室。There is a music room
3. 谢谢你在英语方面帮助了我许多。
4. 中饭,我们吃面条、各种肉和蔬菜。
5. 图书馆是你享受一本好书和安静时光的绝佳场所。The library is
with three floors
.2. 在教学楼的顶部有一个音乐室。There is a music room
on the top of
the classroom building.3. 谢谢你在英语方面帮助了我许多。
Thank you for helping me a lot
with English.4. 中饭,我们吃面条、各种肉和蔬菜。
For lunch
, we have noodles, all kinds of
meat and vegetables.5. 图书馆是你享受一本好书和安静时光的绝佳场所。The library is
the perfect place for you to enjoy
a wonderful book and some quiet time.
答案:
1. with three floors 2. on the top of 3. Thank you for helping me a lot 4. For lunch; all kinds of 5. the perfect place for you to enjoy
1. Where is the Met School?
2. According to the passage, the word that most kids use when they talk about high school is "______".
3. What do the students do at the Met School?
4. What is the best title for the passage?
C
2. According to the passage, the word that most kids use when they talk about high school is "______".
B
3. What do the students do at the Met School?
D
4. What is the best title for the passage?
B
答案:
1~4. CBDB
查看更多完整答案,请扫码查看