第25页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
六 阅读短文,完成下列任务。
Last Sunday, my mother, my father and I 1.w to a summer camp. We went to a mountain. We got to the foot of the mountain 2.b bus. There were many people. In the middle of the mountain, there was a river. There 3.w many fish in the river. On the mountain, there were many flowers. They were very 4.b . We made our lunch on the mountain. The food was very 5.n . After lunch, we went on our trip(旅行). Finally, we got to the top(顶端)of the mountain. We were very 6.h . It was great 7.f .
任务一:根据首字母提示补全短文。
任务二:补全下列表格。(每空一词)
| on the top of the mountain | After 1. , we got there. |
| on the mountain | Many 2. were there. |
| in the middle of the mountain | Many 3. were in the . |

| at the foot of the mountain | Many 4. were there. |
Last Sunday, my mother, my father and I 1.w to a summer camp. We went to a mountain. We got to the foot of the mountain 2.b bus. There were many people. In the middle of the mountain, there was a river. There 3.w many fish in the river. On the mountain, there were many flowers. They were very 4.b . We made our lunch on the mountain. The food was very 5.n . After lunch, we went on our trip(旅行). Finally, we got to the top(顶端)of the mountain. We were very 6.h . It was great 7.f .
任务一:根据首字母提示补全短文。
任务二:补全下列表格。(每空一词)
| on the top of the mountain | After 1. , we got there. |
| on the mountain | Many 2. were there. |
| in the middle of the mountain | Many 3. were in the . |
| at the foot of the mountain | Many 4. were there. |
答案:
任务一:1. went 2. by 3. were 4. beautiful 5. nice 6. happy 7. fun 任务二:1. lunch 2. flowers 3. fish; river 4. people
七 新素材根据短文内容判断正(T)误(F)。
Hi, I'm Liu Yang. Last weekend I visited my uncle and aunt in Nanjing. I went there by bus. I got to Nanjing at about 10:00 in the morning. Then my aunt, my cousin Tony and I took a taxi to the Mochou Lake(莫愁湖). We went there quickly, because my uncle is a good taxi driver. We rowed the boat on the lake. Then we went to the Confucius Temple(夫子庙)on foot. It was a hot day. The sun was shining in the sky. We felt hot and hungry. We sat under a big tree and had our lunch. We had bread, some bananas, sandwiches and orange juice. There were a lot of fish in the water and we fed the fish with bread. We were very happy that day.
( )1. Liu Yang lives in Nanjing.
( )2. They went to the Mochou Lake by train.
( )3. They had lunch under a big tree.
( )4. They fed fish in the Confucius Temple.
( )5. Liu Yang's father is a taxi driver.
Hi, I'm Liu Yang. Last weekend I visited my uncle and aunt in Nanjing. I went there by bus. I got to Nanjing at about 10:00 in the morning. Then my aunt, my cousin Tony and I took a taxi to the Mochou Lake(莫愁湖). We went there quickly, because my uncle is a good taxi driver. We rowed the boat on the lake. Then we went to the Confucius Temple(夫子庙)on foot. It was a hot day. The sun was shining in the sky. We felt hot and hungry. We sat under a big tree and had our lunch. We had bread, some bananas, sandwiches and orange juice. There were a lot of fish in the water and we fed the fish with bread. We were very happy that day.
( )1. Liu Yang lives in Nanjing.
( )2. They went to the Mochou Lake by train.
( )3. They had lunch under a big tree.
( )4. They fed fish in the Confucius Temple.
( )5. Liu Yang's father is a taxi driver.
答案:
1. F 2. F 3. T 4. T 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看