第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
三、信息还原
KEY→P6
范畴:人与社会 主题:公共服务 体裁:新闻报道 难度:★★★ 建议用时:5分钟 评价:___/5
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。
Imagine you're climbing a mountain, and along the way you start to get hungry or thirsty. How cool would it be if you could just stop at a convenience store nearby? 1.

Song Huizhou, general manager of the Shiniuzhai scenic area, said the 2-square-metre convenience store there was built on a mountainside about 120 metres above ground. 2.
3.
The store has caused great attention on social media platforms. 4.
A visitor said, "The store is so cool, as you do not come across such a store easily in your daily life. I will surely suggest my friends go rock climbing here. 5.
KEY→P6
范畴:人与社会 主题:公共服务 体裁:新闻报道 难度:★★★ 建议用时:5分钟 评价:___/5
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。
Imagine you're climbing a mountain, and along the way you start to get hungry or thirsty. How cool would it be if you could just stop at a convenience store nearby? 1.
E
For them, such a store built on a cliff is a reality.Song Huizhou, general manager of the Shiniuzhai scenic area, said the 2-square-metre convenience store there was built on a mountainside about 120 metres above ground. 2.
A
Visitors coming to experience the scenic area's rock climbing programme are usually amateurs, so they often get hungry and thirsty along the way. The authority of the scenic area decided to build the store as a refreshment centre for them.3.
G
Although it is difficult to carry the goods to the store, the prices are similar to those at ordinary stores.The store has caused great attention on social media platforms. 4.
F
Others said they found it "wonderful" and that it would be "very cool" to work in the store.A visitor said, "The store is so cool, as you do not come across such a store easily in your daily life. I will surely suggest my friends go rock climbing here. 5.
D
"
答案:
1.E 2.A 3.G 4.F 5.D
Dear Jason,
Most parents tell their children, "You can be anything you want when you grow up. " I feel the same. But I also want you to understand that the dream 1.
In high school, I wanted to be an officer. I left my hometown and entered a college. There, I 2.
Work out what you are good at and what you are interested in. Keep an open mind and change what you are doing according to what you are learning about yourself.
Failure is very important to your success. I will tell you that every failure I've had along the way has 5.
I'm proud to be a role model for you. I hope I can help you believe that you can be anything you want and that you can have everything on your list.
Love,
Your dad
Most parents tell their children, "You can be anything you want when you grow up. " I feel the same. But I also want you to understand that the dream 1.
itself
comes from hard work, some good luck and good timing.In high school, I wanted to be an officer. I left my hometown and entered a college. There, I 2.
discovered
that I was 3. creative
, a strong leader and great at marketing. 4. As a result
, I moved on to the head of a national organization. Becoming a dad while in that job opened my mind to starting a business. Now I succeed in running a company.Work out what you are good at and what you are interested in. Keep an open mind and change what you are doing according to what you are learning about yourself.
Failure is very important to your success. I will tell you that every failure I've had along the way has 5.
certainly
made me better.I'm proud to be a role model for you. I hope I can help you believe that you can be anything you want and that you can have everything on your list.
Love,
Your dad
答案:
1. itself 2. discovered 3. creative 4. As a result 5. certainly
查看更多完整答案,请扫码查看