第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
爱学校,爱生活,每个人都希望自己的学校生活丰富多彩。学校英语俱乐部将组织题为“Our school life”的征文活动。请根据提示,写一篇短文参赛。
1. What is your school life like?
2. What advice do you have to make your school life more colourful?
...
要求:
1. 80 词左右;
2. 文章必须包含所有要点,可适当发挥,使短文连贯、通顺。
【高分范文】
Our school life
① Our school is like our home.
Our school begins at 7:30 a. m. We have four lessons ② in the morning. ② Then we have lunch at noon. ② In the afternoon, we have four lessons, too. ② After school we usually clean classrooms or play games.
I hope our school will organize more and more interesting and meaningful activities for us. What's more, I hope we will have a better study environment as well as more opportunities to develop our skills.
③ Our school life is very colourful. I love it very much.
1. What is your school life like?
2. What advice do you have to make your school life more colourful?
...
要求:
1. 80 词左右;
2. 文章必须包含所有要点,可适当发挥,使短文连贯、通顺。
【高分范文】
Our school life
① Our school is like our home.
Our school begins at 7:30 a. m. We have four lessons ② in the morning. ② Then we have lunch at noon. ② In the afternoon, we have four lessons, too. ② After school we usually clean classrooms or play games.
I hope our school will organize more and more interesting and meaningful activities for us. What's more, I hope we will have a better study environment as well as more opportunities to develop our skills.
③ Our school life is very colourful. I love it very much.
答案:
【解析】:
题目要求写一篇关于“Our school life”的征文,需要描述学校生活是什么样的,并提出如何使学校生活更加丰富多彩的建议。这是一篇英语写作题,主要考查学生的英语表达能力、文章组织能力以及对学校生活的观察和思考能力。
在解答这道题时,学生需要先简要描述自己的学校生活,包括上课时间、课程安排、课余活动等。接着,学生需要提出自己的建议,如何使学校生活更加丰富多彩,这可以包括希望学校组织哪些活动、改善学习环境、提供更多发展技能的机会等。
【答案】:
Our school life
My school life is both busy and interesting. We start our classes at 7:30 a.m. and have four lessons in the morning. After having lunch at noon, we have another four lessons in the afternoon. School ends at 4:30 p.m., and then we usually clean our classrooms or participate in some after-school activities.
To make our school life more colourful, I suggest that our school should organize more clubs and societies, such as a music club, a sports club, or a reading club. This way, we can explore our interests and develop our talents. Additionally, I hope our school can improve the facilities and provide a better learning environment for us.
Overall, I love my school life and I believe with these improvements, it will become even more enjoyable and fulfilling.
题目要求写一篇关于“Our school life”的征文,需要描述学校生活是什么样的,并提出如何使学校生活更加丰富多彩的建议。这是一篇英语写作题,主要考查学生的英语表达能力、文章组织能力以及对学校生活的观察和思考能力。
在解答这道题时,学生需要先简要描述自己的学校生活,包括上课时间、课程安排、课余活动等。接着,学生需要提出自己的建议,如何使学校生活更加丰富多彩,这可以包括希望学校组织哪些活动、改善学习环境、提供更多发展技能的机会等。
【答案】:
Our school life
My school life is both busy and interesting. We start our classes at 7:30 a.m. and have four lessons in the morning. After having lunch at noon, we have another four lessons in the afternoon. School ends at 4:30 p.m., and then we usually clean our classrooms or participate in some after-school activities.
To make our school life more colourful, I suggest that our school should organize more clubs and societies, such as a music club, a sports club, or a reading club. This way, we can explore our interests and develop our talents. Additionally, I hope our school can improve the facilities and provide a better learning environment for us.
Overall, I love my school life and I believe with these improvements, it will become even more enjoyable and fulfilling.
查看更多完整答案,请扫码查看