第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
1 What do the underlined words "in common" mean in Chinese?
A. 亲自的
B. 清楚的
C. 特殊的
D. 共同的
2 What were Phil's hobbies at primary school?
① Playing basketball.
② Reading history books.
③ Playing computer games.
A. ①②
B. ②③
C. ①③
D. ①②③
3 Why did Max go to America?
A. Because his father got a job there.
B. Because his family became very rich.
C. Because he wanted to look for a job there.
D. Because he went to study at a university there.
4 Max ______ Phil every month after he went to America.
A. called
B. visited
C. wrote to
D. sent messages to
5 What can we know from the passage?
A. Max is older than Phil.
B. Phil wants to live with Max.
C. Max can meet Phil next month.
D. Phil will study at Oxford University.
A. 亲自的
B. 清楚的
C. 特殊的
D. 共同的
D
2 What were Phil's hobbies at primary school?
① Playing basketball.
② Reading history books.
③ Playing computer games.
A. ①②
B. ②③
C. ①③
D. ①②③
B
3 Why did Max go to America?
A. Because his father got a job there.
B. Because his family became very rich.
C. Because he wanted to look for a job there.
D. Because he went to study at a university there.
A
4 Max ______ Phil every month after he went to America.
A. called
B. visited
C. wrote to
D. sent messages to
C
5 What can we know from the passage?
A. Max is older than Phil.
B. Phil wants to live with Max.
C. Max can meet Phil next month.
D. Phil will study at Oxford University.
C
答案:
1. D 词义猜测题。根据画线短语后的“For example, we were of the same age...Football was one of our favorite sports.”可知,本段主要讲述了 Phil 和 Max 的共同之处,故推断 in common 意为“共同的”。have sth. in common (with sb.) 是固定搭配,意为“(与某人)有共同之处”。
2. B 细节理解题。根据第二段中的“We both liked reading history books. We enjoyed the same computer games. Football was one of our favorite sports.”可知,Phil 喜欢读历史书、玩电脑游戏和踢足球。文中并未提到 Phil 喜欢打篮球,故 B 项正确。
3. A 细节理解题。根据第三段第一句“However, Max left England when he was 13 because his father got a job in the US.”可知,Max 去美国是因为他的爸爸在那里找到了一份工作。
4. C 细节理解题。根据第三段中的“Then we began to write to each other every month.”可知,Max 去美国之后每个月都给 Phil 写信。
5. C 细节理解题。根据第三段中的“But now I'm very happy because he is coming back to England next month!”可知,Max 下个月要回英格兰,所以 Max 下个月就可以见到 Phil 了。
2. B 细节理解题。根据第二段中的“We both liked reading history books. We enjoyed the same computer games. Football was one of our favorite sports.”可知,Phil 喜欢读历史书、玩电脑游戏和踢足球。文中并未提到 Phil 喜欢打篮球,故 B 项正确。
3. A 细节理解题。根据第三段第一句“However, Max left England when he was 13 because his father got a job in the US.”可知,Max 去美国是因为他的爸爸在那里找到了一份工作。
4. C 细节理解题。根据第三段中的“Then we began to write to each other every month.”可知,Max 去美国之后每个月都给 Phil 写信。
5. C 细节理解题。根据第三段中的“But now I'm very happy because he is coming back to England next month!”可知,Max 下个月要回英格兰,所以 Max 下个月就可以见到 Phil 了。
查看更多完整答案,请扫码查看