第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
Hello, I'm Sophie and I'm nine years old. I live in England with my big family.
My dad, Stephan, is a doctor. He works in a hospital and he's 43 years old. He is very tall with short black hair and blue eyes. He loves riding horses during his free time. My mom, Anne, is 40 and she's a teacher. She's got long brown hair and brown eyes. I love my mom because she always helps me and my brother with our homework. Her favorite hobbies are gardening and making cakes.
My grandparents are Henry and Paulette. They are both 70. Henry was a fireman and Paulette was a nurse but they don't need to go to work now.
My brother is Jackson. He's 17 and he's a very nice boy! He's tall with black hair and blue eyes. He's good at swimming. When I was younger, he carried me on his shoulders, but now I'm older. Next year he will go to college(大学) and I think I'll miss him!

1 How many people are there in Sophie's family?
A. Four.
B. Five.
C. Six.
D. Seven.
2 Where does Sophie's dad work?
A. In a hospital.
B. In a school.
C. In a fire station.
D. In a restaurant.
3 What does Sophie's mom look like?
A. She has short black hair and blue eyes.
B. She has long black hair and brown eyes.
C. She has long brown hair and blue eyes.
D. She has long brown hair and brown eyes.
4 What is Jackson good at?
A. Riding horses.
B. Gardening.
C. Making cakes.
D. Swimming.
5 What is the passage mainly about?
A. Sophie's dream.
B. Sophie's family.
C. Sophie's hobbies.
D. Sophie's friends.
My dad, Stephan, is a doctor. He works in a hospital and he's 43 years old. He is very tall with short black hair and blue eyes. He loves riding horses during his free time. My mom, Anne, is 40 and she's a teacher. She's got long brown hair and brown eyes. I love my mom because she always helps me and my brother with our homework. Her favorite hobbies are gardening and making cakes.
My grandparents are Henry and Paulette. They are both 70. Henry was a fireman and Paulette was a nurse but they don't need to go to work now.
My brother is Jackson. He's 17 and he's a very nice boy! He's tall with black hair and blue eyes. He's good at swimming. When I was younger, he carried me on his shoulders, but now I'm older. Next year he will go to college(大学) and I think I'll miss him!
1 How many people are there in Sophie's family?
A. Four.
B. Five.
C. Six.
D. Seven.
2 Where does Sophie's dad work?
A. In a hospital.
B. In a school.
C. In a fire station.
D. In a restaurant.
3 What does Sophie's mom look like?
A. She has short black hair and blue eyes.
B. She has long black hair and brown eyes.
C. She has long brown hair and blue eyes.
D. She has long brown hair and brown eyes.
4 What is Jackson good at?
A. Riding horses.
B. Gardening.
C. Making cakes.
D. Swimming.
5 What is the passage mainly about?
A. Sophie's dream.
B. Sophie's family.
C. Sophie's hobbies.
D. Sophie's friends.
答案:
1. C 细节理解题。根据文中的 My dad、My mom、My grandparents 以及 My brother 可知,Sophie 的家中有父母、祖父母以及哥哥。由此可知,加上 Sophie 自己,她家一共有六口人。
2. A 细节理解题。根据第二段第二句中的“He works in a hospital”可知,Sophie 的父亲在医院工作。
3. D 细节理解题。根据第二段倒数第三句“She's got long brown hair and brown eyes.”可知,Sophie 的母亲有着棕色的长发和棕色的眼睛。
4. D 细节理解题。根据第四段中的“He's good at swimming.”可知,Jackson 擅长游泳。
5. B 主旨大意题。通读全文可知,Sophie 在文中介绍了家人的年龄、外貌、职业、个人爱好等情况。由此可知,本文主要与 Sophie 的家庭有关。
2. A 细节理解题。根据第二段第二句中的“He works in a hospital”可知,Sophie 的父亲在医院工作。
3. D 细节理解题。根据第二段倒数第三句“She's got long brown hair and brown eyes.”可知,Sophie 的母亲有着棕色的长发和棕色的眼睛。
4. D 细节理解题。根据第四段中的“He's good at swimming.”可知,Jackson 擅长游泳。
5. B 主旨大意题。通读全文可知,Sophie 在文中介绍了家人的年龄、外貌、职业、个人爱好等情况。由此可知,本文主要与 Sophie 的家庭有关。
查看更多完整答案,请扫码查看