一、阅读下面短文,从短文后的选项中选出最佳选项填入空白处。选项中有一项为多余选项
We had a terrible school trip last week. Some students were late. Then we waited half an hour for the school bus but it didn't arrive. Finally our teacher took us to take the subway. 1. ______
When we arrived at the zoo, we were all tired and hungry. We wanted to see dolphins but there weren't any. 2. ______ But we didn't see the show because we arrived too late. We forgot our cameras so we didn't take any photos. Then it started to rain and no one had an umbrella. 3. ______ So we went for lunch. We ate hamburgers. My friends also had some ice cream. But I didn't have any because I didn't like it. I wanted potato chips but there weren't any in the shop. They were sold out!
4. ______ We were wet and tired. I didn't enjoy my school trip at all.
A. It took over an hour to get there.
B. Finally, we went back to school.
C. We took many photos.
D. There were some really smart seals(海豹).
E. We didn't see many animals because of the rain.
We had a terrible school trip last week. Some students were late. Then we waited half an hour for the school bus but it didn't arrive. Finally our teacher took us to take the subway. 1. ______
When we arrived at the zoo, we were all tired and hungry. We wanted to see dolphins but there weren't any. 2. ______ But we didn't see the show because we arrived too late. We forgot our cameras so we didn't take any photos. Then it started to rain and no one had an umbrella. 3. ______ So we went for lunch. We ate hamburgers. My friends also had some ice cream. But I didn't have any because I didn't like it. I wanted potato chips but there weren't any in the shop. They were sold out!
4. ______ We were wet and tired. I didn't enjoy my school trip at all.
A. It took over an hour to get there.
B. Finally, we went back to school.
C. We took many photos.
D. There were some really smart seals(海豹).
E. We didn't see many animals because of the rain.
答案:
1. A 2. D 3. E 4. B
二、阅读下面短文,根据短文内容回答问题或翻译画线部分
I started my school life at the age of six. At first the school for me, a boy, meant play, play and more play instead of sitting in the classroom and learning something. However, I changed the way I used to behave(表现) at school with the help of my teachers. I tried my best to do well in my schoolwork and follow the school rules.
Growing and learning were great fun. Every year we had different kinds of school trips. Not only could we learn many things from them, but also we were given many projects(课题) as homework. It helped us know more. At the same time, we made many good friends.
Whenever I think of my school life, I feel very happy and I think in everybody's school life there are many ups and downs that influence(影响) his life. School is a place where all of us learn to care and share. “School” is not just a place, but a large building made up of rules, knowledge and love. I think in everybody's success, school plays a key role. I can describe my school in “Three Ss”. They are Small, Sweet and Simple. My school was the best, is the best and will always be the best.
1. When did the writer start to go to school?______
2. Who helped the writer change the way he used to behave at school?______
3. Does the writer think the school trips were useful?______
4. The writer describes his school in “Three Ss”. What are they?______
5. 将短文中画线句子翻译成中文。
______
I started my school life at the age of six. At first the school for me, a boy, meant play, play and more play instead of sitting in the classroom and learning something. However, I changed the way I used to behave(表现) at school with the help of my teachers. I tried my best to do well in my schoolwork and follow the school rules.
Growing and learning were great fun. Every year we had different kinds of school trips. Not only could we learn many things from them, but also we were given many projects(课题) as homework. It helped us know more. At the same time, we made many good friends.
Whenever I think of my school life, I feel very happy and I think in everybody's school life there are many ups and downs that influence(影响) his life. School is a place where all of us learn to care and share. “School” is not just a place, but a large building made up of rules, knowledge and love. I think in everybody's success, school plays a key role. I can describe my school in “Three Ss”. They are Small, Sweet and Simple. My school was the best, is the best and will always be the best.
1. When did the writer start to go to school?______
2. Who helped the writer change the way he used to behave at school?______
3. Does the writer think the school trips were useful?______
4. The writer describes his school in “Three Ss”. What are they?______
5. 将短文中画线句子翻译成中文。
______
答案:
1. At the age of six.
2. His teachers.
3. Yes, he does.
4. Small, Sweet and Simple.
5. 每当我想到我的学校生活,我就感到非常高兴,我认为在每个人的学校生活中都有许多影响他生活的起起落落的事情。
2. His teachers.
3. Yes, he does.
4. Small, Sweet and Simple.
5. 每当我想到我的学校生活,我就感到非常高兴,我认为在每个人的学校生活中都有许多影响他生活的起起落落的事情。
查看更多完整答案,请扫码查看