第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
一、新邻居李洋热情地招待了亮亮和楠楠,并向他们介绍起了自己的家庭。请根据李洋的介绍,补全缺少的人名,填序号。
|主题:人与社会——人际沟通|话题:新邻居的家庭介绍|
|体裁:记叙文|难度:★★★★|
My name is Li Yang. I have a happy family. This is Li Ye. He is my grandpa. This is my grandma, Liu Qing. This is my father, Li Hao. This is my mother. Her name is Ren Lin. My sister's name is Li Li. This is my uncle, Li Tao. This is my aunt, He Yun. Li Rui is my cousin. He is a lovely boy.
A. Ren Lin
B. He Yun
C. Li Hao
D. Li Tao
E. Li Rui
F. Li Li
|主题:人与社会——人际沟通|话题:新邻居的家庭介绍|
|体裁:记叙文|难度:★★★★|
My name is Li Yang. I have a happy family. This is Li Ye. He is my grandpa. This is my grandma, Liu Qing. This is my father, Li Hao. This is my mother. Her name is Ren Lin. My sister's name is Li Li. This is my uncle, Li Tao. This is my aunt, He Yun. Li Rui is my cousin. He is a lovely boy.
A. Ren Lin
B. He Yun
C. Li Hao
D. Li Tao
E. Li Rui
F. Li Li
答案:
一、1. A 2. C 3. D 4. B 5. F 6. E
二、听完李洋的介绍,楠楠也向李洋介绍起自己的家人。请根据楠楠的介绍,完成下列任务。
|主题:人与社会——人际沟通|话题:楠楠的家人|
|体裁:记叙文|难度:★★★★|
Hi, I'm Nannan. This is a picture of my family. My grandpa and grandma are friendly(友好的). The tall man is my father. My father's name is Tom. Kate is my mother. She is tall too. The strong man is my uncle. He's David. My aunt Ann is a thin lady(女士). The tall boy is my brother Jack and the short girl is me.
(一)根据短文内容,判断对(√)错(×)。
( )1. This is a picture of Liangliang's family.
( )2. Nannan's grandpa and grandma are friendly.
( )3. The short girl is Nannan.
( )4. Nannan's aunt's name is Kate.
(二)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. 根据短文内容,选出楠楠的全家福照片。

|主题:人与社会——人际沟通|话题:楠楠的家人|
|体裁:记叙文|难度:★★★★|
Hi, I'm Nannan. This is a picture of my family. My grandpa and grandma are friendly(友好的). The tall man is my father. My father's name is Tom. Kate is my mother. She is tall too. The strong man is my uncle. He's David. My aunt Ann is a thin lady(女士). The tall boy is my brother Jack and the short girl is me.
(一)根据短文内容,判断对(√)错(×)。
( )1. This is a picture of Liangliang's family.
( )2. Nannan's grandpa and grandma are friendly.
( )3. The short girl is Nannan.
( )4. Nannan's aunt's name is Kate.
(二)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. 根据短文内容,选出楠楠的全家福照片。
答案:
二、(一)1. ×
2. √ 解析 由短文中“My grandpa and grandma are friendly.”可知,Nannan的(外)祖父母是友好的,故填√。
3. √ 4. ×
(二)1. B
2. √ 解析 由短文中“My grandpa and grandma are friendly.”可知,Nannan的(外)祖父母是友好的,故填√。
3. √ 4. ×
(二)1. B
查看更多完整答案,请扫码查看