2025年暑假作业教育科学出版社四年级合订本版广东专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业教育科学出版社四年级合订本版广东专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
() 7. Go to the ______ and read a book.
A. playground
B. library
C. garden
A. playground
B. library
C. garden
答案:
B
() 8. —Where’s the teachers’ office?
—It’s ______ the library.
A. to
B. at
C. next to
—It’s ______ the library.
A. to
B. at
C. next to
答案:
C
() 9. —Xiao Min, is that your computer?
— ______.
A. Yes, it is
B. Yes, it’s not
C. No, it is
— ______.
A. Yes, it is
B. Yes, it’s not
C. No, it is
答案:
A
() 10. — ______ is Sarah?
—She is in the library.
A. What
B. How
C. Where
—She is in the library.
A. What
B. How
C. Where
答案:
C
八、根据实际情况回答问题。
1. What’s the weather like today?
______
2. Where is the art room in your school?
______
3. Is the music room in your school on the first floor?
______
4. How many classes do you have in the morning?
______
5. What time is it now?
______
1. What’s the weather like today?
______
2. Where is the art room in your school?
______
3. Is the music room in your school on the first floor?
______
4. How many classes do you have in the morning?
______
5. What time is it now?
______
答案:
1. It's sunny.(答案不唯一,根据实际天气情况填写) 2. It's on the second floor.(答案不唯一,根据实际位置填写) 3. Yes, it is.(或No, it isn't. 根据实际情况填写) 4. I have four classes.(答案不唯一,根据实际课程数量填写) 5. It's nine o'clock.(答案不唯一,根据实际时间填写)
九、阅读理解。
A
What’s in my bag? Well, there is an English newspaper, and there is an English dictionary. I think I have two pens in the bag, too. I have a picture of my family. I have my notebook for vocabulary. I can write new words in it every day. I have some keys(钥匙), and that’s all. Oh, and I have a letter(信)from my friend Tom. He wants me to see him.
根据短文内容判断,对的写“T”,错的写“F”。
() 1. I have a Chinese newspaper in my bag.
() 2. I have two pens in my bag.
() 3. I have some letters in my bag.
() 4. My notebook is for new words.
() 5. Tom wants me to play football.
B
Mike and John are good friends. But they are not in the same classroom. Mike’s classroom is on the first floor. John’s classroom is on the second floor. It’s nine o’clock. Mike is in the computer room. John is in the art room. It’s time for lunch. They are eating noodles in the canteen. The canteen is very big. Now it’s four o’clock. It’s time to go home, but they are playing football on the playground. Mike wears a blue T-shirt and white shorts. John wears a red T-shirt and white shorts.
根据短文内容判断,对的写“T”,错的写“F”。
()1. Mike and John are good friends.
()2. It’s 9 o’clock, they are in the same room.
()3. The canteen is not small.
()4. It’s four o’clock. They go home on time(按时).
()5. Mike and John both wear white shorts.
A
What’s in my bag? Well, there is an English newspaper, and there is an English dictionary. I think I have two pens in the bag, too. I have a picture of my family. I have my notebook for vocabulary. I can write new words in it every day. I have some keys(钥匙), and that’s all. Oh, and I have a letter(信)from my friend Tom. He wants me to see him.
根据短文内容判断,对的写“T”,错的写“F”。
() 1. I have a Chinese newspaper in my bag.
() 2. I have two pens in my bag.
() 3. I have some letters in my bag.
() 4. My notebook is for new words.
() 5. Tom wants me to play football.
B
Mike and John are good friends. But they are not in the same classroom. Mike’s classroom is on the first floor. John’s classroom is on the second floor. It’s nine o’clock. Mike is in the computer room. John is in the art room. It’s time for lunch. They are eating noodles in the canteen. The canteen is very big. Now it’s four o’clock. It’s time to go home, but they are playing football on the playground. Mike wears a blue T-shirt and white shorts. John wears a red T-shirt and white shorts.
根据短文内容判断,对的写“T”,错的写“F”。
()1. Mike and John are good friends.
()2. It’s 9 o’clock, they are in the same room.
()3. The canteen is not small.
()4. It’s four o’clock. They go home on time(按时).
()5. Mike and John both wear white shorts.
答案:
A部分:1. F 2. T 3. F 4. T 5. F
B部分:1. T 2. F 3. T 4. F 5. T
B部分:1. T 2. F 3. T 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看