五、根据中文意思完成句子
1.你能不能给我们讲讲不同时期的货币?
Can you tell us about different kinds of money in different periods ?
2.我父母每年把他们约百分之三十的钱存在他们的银行账户上。
My parents leave about thirty percent of their money in their bank account every year.
3.他们正在讨论帮助那些需要帮助的孩子的一些办法。
They are talking about ways of helping the children in need .
4.你想怎样处理这些旧衣服?(do with)
What do you want to do with these old clothes?
5.这家购物商场有不同种类的蔬菜。(different kinds of)
This shopping mall has different kinds of vegetables.
1.你能不能给我们讲讲不同时期的货币?
Can you tell us about different kinds of money in different periods ?
2.我父母每年把他们约百分之三十的钱存在他们的银行账户上。
My parents leave about thirty percent of their money in their bank account every year.
3.他们正在讨论帮助那些需要帮助的孩子的一些办法。
They are talking about ways of helping the children in need .
4.你想怎样处理这些旧衣服?(do with)
What do you want to do with these old clothes?
5.这家购物商场有不同种类的蔬菜。(different kinds of)
This shopping mall has different kinds of vegetables.
答案:
1. money from different times 2. 30 per cent of their money 3. talking about some ways; in need 4. What do you want to do with these old clothes? 5. There are different kinds of vegetables in this mall.
六、短文填空
(一)根据首字母提示补全短文
I often go shopping with my mother on Saturday afternoons. I 1. carry all the shopping bags for her. Usually we have 2. fun shopping.
There is a new shopping mall near our home. It's quite a 3. large shopping mall. There are five floors of shops. We go there in the afternoon. On the 4. first floor, we go into the shoe shop and buy my father a pair of trainers. We think 5. they match his jeans well. There is a bookshop on the second floor. We buy two 6. books. But when we leave the shop, we forget to 7. pay for them.
Then we go up to the third floor and buy two 8. pairs of trousers. Afterwards, we go to the restaurant on the top floor. There we have a big 9. dinner. Finally, after spending all our money, we go home with three heavy bags. I 10. feel tired but very happy.
(一)根据首字母提示补全短文
I often go shopping with my mother on Saturday afternoons. I 1. carry all the shopping bags for her. Usually we have 2. fun shopping.
There is a new shopping mall near our home. It's quite a 3. large shopping mall. There are five floors of shops. We go there in the afternoon. On the 4. first floor, we go into the shoe shop and buy my father a pair of trainers. We think 5. they match his jeans well. There is a bookshop on the second floor. We buy two 6. books. But when we leave the shop, we forget to 7. pay for them.
Then we go up to the third floor and buy two 8. pairs of trousers. Afterwards, we go to the restaurant on the top floor. There we have a big 9. dinner. Finally, after spending all our money, we go home with three heavy bags. I 10. feel tired but very happy.
答案:
1. carry 2. fun 3. large 4. first 5. they 6. books 7. pay 8. pairs 9. dinner 10. feel
(二)阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。
Some boys and girls don't like Maths. They think it's difficult. But 1. in fact, it isn't difficult to learn Maths well. Here are some useful 2. ideas (idea) for you.
Listen 3. carefully (careful) in all your Maths classes. When you 4. listen (listen) to teachers well, you can understand much. You can also ask your Maths teacher to help you when you don't understand 5. any (some) problems in class.
6. Your (you) Maths teacher isn't always with you. You can ask your classmate when you find 7. a Maths problem is too difficult and can't work it out. He or she must be 8. really (real) happy to help you.
Do you want to be good at Maths? Do Maths exercises every day. It 9. takes (take) time. You can't learn Maths well in a day.
Maths is difficult 10. but interesting. Let's do our best to learn the subject well.
Some boys and girls don't like Maths. They think it's difficult. But 1. in fact, it isn't difficult to learn Maths well. Here are some useful 2. ideas (idea) for you.
Listen 3. carefully (careful) in all your Maths classes. When you 4. listen (listen) to teachers well, you can understand much. You can also ask your Maths teacher to help you when you don't understand 5. any (some) problems in class.
6. Your (you) Maths teacher isn't always with you. You can ask your classmate when you find 7. a Maths problem is too difficult and can't work it out. He or she must be 8. really (real) happy to help you.
Do you want to be good at Maths? Do Maths exercises every day. It 9. takes (take) time. You can't learn Maths well in a day.
Maths is difficult 10. but interesting. Let's do our best to learn the subject well.
答案:
1. in 2. ideas 3. carefully 4. listen 5. any 6. Your 7. a 8. really 9. takes 10. but
查看更多完整答案,请扫码查看