(二)根据短文内容,从短文后所给的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,使短文通顺连贯,其中有两项是多余选项。
It is Sunday afternoon. Mary goes to do some shopping with her mother. Her mother wants to buy some food for supper. 11. E They come to a shop.
"What does your shop sell?" Mary asks. "Food, drinks, clothes and school things. Welcome to our shop!" the girl in the shop says.
Mary and her mother go in. There are many people in the shop. Mary finds a nice white skirt.
12. A "How much is the skirt?" Mary asks the girl in the shop.
"It's eighty yuan."
"That's too dear(昂贵). 13. F "
"Yes. What about the green one? It looks nice. 14. B "
"OK, thanks a lot."
"You're welcome."
15. G Her mother buys a lot of food, like bread, cakes, meat and fish. They get home very late.
A. How much is the skirt?
B. Can you show me a cheaper one?
C. They often come to help us.
D. My sister and I like sports very much.
E. Mary wants to buy a new skirt and some school things.
F. And it's only thirty yuan.
G. After that, Mary buys some school things too.
It is Sunday afternoon. Mary goes to do some shopping with her mother. Her mother wants to buy some food for supper. 11. E They come to a shop.
"What does your shop sell?" Mary asks. "Food, drinks, clothes and school things. Welcome to our shop!" the girl in the shop says.
Mary and her mother go in. There are many people in the shop. Mary finds a nice white skirt.
12. A "How much is the skirt?" Mary asks the girl in the shop.
"It's eighty yuan."
"That's too dear(昂贵). 13. F "
"Yes. What about the green one? It looks nice. 14. B "
"OK, thanks a lot."
"You're welcome."
15. G Her mother buys a lot of food, like bread, cakes, meat and fish. They get home very late.
A. How much is the skirt?
B. Can you show me a cheaper one?
C. They often come to help us.
D. My sister and I like sports very much.
E. Mary wants to buy a new skirt and some school things.
F. And it's only thirty yuan.
G. After that, Mary buys some school things too.
答案:
11. E 12. A 13. F 14. B 15. G
四、根据中文提示写出单词
1.On the first day of the New Year, people go out to visit their 亲戚 (relatives) and friends.
2.At weekends, Mary enjoys chatting 在线 (online) with her sister in France.
3.Andrew, you'd better take an umbrella with you on 阴雨的 (rainy) days.
4.In early summer, 草莓 (strawberries) are one of the most popular fruits.
5.They usually have a school meeting at the 开端 (beginning) of the week.
1.On the first day of the New Year, people go out to visit their 亲戚 (relatives) and friends.
2.At weekends, Mary enjoys chatting 在线 (online) with her sister in France.
3.Andrew, you'd better take an umbrella with you on 阴雨的 (rainy) days.
4.In early summer, 草莓 (strawberries) are one of the most popular fruits.
5.They usually have a school meeting at the 开端 (beginning) of the week.
答案:
1. relatives 2. online 3. rainy 4. strawberries 5. beginning
查看更多完整答案,请扫码查看