2025年暑假作业本大象出版社七年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业本大象出版社七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假作业本大象出版社七年级英语人教版》

二、听下面一篇短文。根据短文内容完成下面的表格,每空一词。短文读两遍。
答案: 1. pick
2. history
3. farm
4. forest
5. sang
一、选出画线部分发音不同的一项。
()1. A. short
B. stormy
C. north
D. world
()2. A. work
B. teacher
C. first
D. nurse
()3. A. sister
B. girl
C. bird
D. serve
()4. A. park
B. dollar
C. large
D. farm
()5. A. burn
B. hurt
C. purple
D. Saturday
答案: 1—5 DBABD
二、将下列句子中需要重读的单词用重音符号标出来。
1. Do you like the red one or the blue one?
2. Did he go to the farm?
3. — What are you doing?
— I’m reading a book.
4. My mother is making dumplings now.
5. Let’s go skating!
答案: 1. Do you 'like the 'red one or the 'blue one?
2. Did he 'go to the 'farm?
3. —'What are you 'doing?
— I'm 'reading a 'book.
4. My 'mother is 'making 'dumplings 'now.
5. Let's 'go 'skating!
一、阅读理解。
2nd May, 2025
Yesterday my parents took me to Beijing. It was my first trip there, so I felt very excited. We took the high-speed train at ten in the morning. It ran so fast!
On the train, a young boy sat next to me. He was also a middle school student. We talked about our school life and played card games together. I had a good time on the train. How time flew! Soon we arrived in Beijing. We got off the train at half past one in the afternoon. Then we went straight to the hotel.
Today we got up at six. It was too early, so we didn’t have breakfast. At six forty, we got to Tian’anmen Square by taxi. When I saw the national flag rising, I felt proud. After that, we had baozi and porridge for breakfast. In the morning, we visited the Palace Museum. I was surprised to see so many beautiful palaces. In the afternoon, we went to the National Museum of China. I saw a lot of old and amazing things on show. I learned a lot about Chinese history and culture.
This is my plan for the next two days:
★ Visit the Summer Palace and Xiangshan Park on 3rd May.
★ Visit the Great Wall on 4th May.
根据材料内容选择最佳答案。
()1. How long did it take the family to get to Beijing by train?
A. Two hours.
B. Two hours and a half.
C. Three hours.
D. Three hours and a half.
()2. Where did the family go after getting off the train?
A. They went to the park.
B. They went to the supermarket.
C. They went to the restaurant.
D. They went to the hotel.
()3. How did the writer feel when he saw so many beautiful palaces?
A. Surprised.
B. Proud.
C. Worried.
D. Bored.
()4. What can we know from the text?
A. The family got to Tian’anmen Square at half past six.
B. The writer talked and played card games with a girl on the train.
C. The family wanted to visit the Summer Palace on 3rd May.
D. On 5th May, the writer wanted to visit the Great Wall.
()5. What is this text?
A. A poster.
B. A diary.
C. A notice.
D. A speech.
答案: 1—5 DDACB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭