第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
二、语篇填空。
答案:
请你提供具体的语篇内容以及题目要求等详细信息,以便我为你进行解答。
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
climb, wear, tourist, one, visit, still, trip, tire, they, warm
My family enjoy travelling. My parents and I went on a 1. ______ to Chengdu last spring. I think spring is the best season to 2. ______ Chengdu. The weather is usually 3. ______ and sunny in spring. It is between 11℃ and 24℃. We don't need to 4. ______ heavy clothes.
We stayed in a nice hotel on Chunxi Road for three days. On the 5. ______ day, we tasted many kinds of foods along Kuanzhai Alley, such as hot pot, Gongbao chicken and longchaoshou. All the food was delicious.
On the second day, we 6. ______ Mount Qingchengshan. There were many tall trees and wonderful buildings on the mountain. On the way, we saw a lot of 7. ______. They were in high spirits and didn't seem 8. ______ at all. In the late afternoon, we came back to the hotel. At dinner, we talked and 9. ______ felt very excited.
On the third day, we went to see lovely pandas. Pandas are very cute and I like 10. ______ very much. I know they are in great danger, so we should do something to save them.
What an amazing trip! I hope to go to Chengdu again.
climb, wear, tourist, one, visit, still, trip, tire, they, warm
My family enjoy travelling. My parents and I went on a 1. ______ to Chengdu last spring. I think spring is the best season to 2. ______ Chengdu. The weather is usually 3. ______ and sunny in spring. It is between 11℃ and 24℃. We don't need to 4. ______ heavy clothes.
We stayed in a nice hotel on Chunxi Road for three days. On the 5. ______ day, we tasted many kinds of foods along Kuanzhai Alley, such as hot pot, Gongbao chicken and longchaoshou. All the food was delicious.
On the second day, we 6. ______ Mount Qingchengshan. There were many tall trees and wonderful buildings on the mountain. On the way, we saw a lot of 7. ______. They were in high spirits and didn't seem 8. ______ at all. In the late afternoon, we came back to the hotel. At dinner, we talked and 9. ______ felt very excited.
On the third day, we went to see lovely pandas. Pandas are very cute and I like 10. ______ very much. I know they are in great danger, so we should do something to save them.
What an amazing trip! I hope to go to Chengdu again.
答案:
1. trip 2. visit 3. warm 4. wear 5. first 6. climbed 7. tourists 8. tired 9. still 10. them
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Julie is my new classmate. She comes from Canada. Now she lives in Beijing with her family. They moved 11. ______ Beijing two years ago because her parents found new jobs in Beijing. Julie's family all love outdoor activities. At weekends, Julie always goes out with 12. ______ parents and brother.
Today is Sunday. Julie is having 13. ______ good time with her family in the zoo. Look! Her parents 14. ______ watching elephants. Elephants are useful animals and they can help people carry heavy things. Julie and her brother are watching giraffes. Giraffes are eating the leaves on the tall trees. They are so interesting. Julie wants to draw a picture of giraffes after she arrives home. She is good 15. ______ drawing, and she believes that she can draw it well.
Julie is my new classmate. She comes from Canada. Now she lives in Beijing with her family. They moved 11. ______ Beijing two years ago because her parents found new jobs in Beijing. Julie's family all love outdoor activities. At weekends, Julie always goes out with 12. ______ parents and brother.
Today is Sunday. Julie is having 13. ______ good time with her family in the zoo. Look! Her parents 14. ______ watching elephants. Elephants are useful animals and they can help people carry heavy things. Julie and her brother are watching giraffes. Giraffes are eating the leaves on the tall trees. They are so interesting. Julie wants to draw a picture of giraffes after she arrives home. She is good 15. ______ drawing, and she believes that she can draw it well.
答案:
11. to 12. her 13. a 14. are 15. at
查看更多完整答案,请扫码查看