2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版》

Ⅰ Complete the sentences with proper words according to the Chinese given.
1. Victory will be ______ (我们的) at last. Just be patient and don’t give up.
2. Along the way we can see ______ (一排) of newly planted trees and flowers.
3. The two ______ (学生) are very helpful. They often help the elderly.
4. My father looks handsome in a red ______ (领带) with a suit.
5. The students fell on the wet ______ (地面) during morning exercises, so the teacher asked them to be more careful.
答案: 1. ours 2. rows 3. pupils/students 4. tie 5. ground
Ⅱ Complete the sentences with the proper forms of the words given.
6. We’d better swim in the ______ (swim) pool. It’s safer for us.
7. Tina enjoyed ______ (play) basketball very much in the past.
8. —Linda, may I have a look at the photos you ______ (take) in Africa last month?
—Sure, here you are.
9. Jack couldn’t believe that his father made a big and delicious cake ______ (he).
10. The new jacket makes my father look ______ (young) than before.
11. It’s a(n) ______ (real) meaningful activity and I want to take part in it again.
答案: 6. swimming 7. playing 8. took 9. himself 10. younger 11. really
Ⅲ Complete the sentences with proper words.
12. What do you like best ______ your school?
13. Every time Bob plays ______ his classmates, he has a sense of happiness.
14. Students in the UK will sit ______ the desk and it’s easy for them to communicate with each other in class.
15. Students can do many things on the computer, ______ learning and searching for some information.
16. Anne joins the after-school clubs at weekdays, ______ she does volunteer work at weekends.
17. It was a difficult decision for me to make, so I thought about it for a(n) ______ days.
18. There are 45 students in our class, and ______ of us join the school activity.
答案: 12. about 13. with 14. around 15. like 16. and 17. few 18. all
Ⅳ Complete the sentences with proper words according to the hints.
19. ______ in our class worked together on the group project. (every person in a group)
20. In today’s ______, we learnt that education is not just about books but also about understanding the world around us. (a period of learning)
21. In some schools, students are encouraged to wear a(n) ______ as part of their uniform. (a long narrow piece of cloth)
22. He is a(n) ______ football player and has won first place in many competitions. (extremely good)
23. Our school has a(n) ______ playground and it’s really exciting. (great in size or amount)
答案: 19. Everybody/Everyone 20. lesson 21. tie 22. excellent 23. huge
Ⅴ Reading comprehension. 人与自我 生活与学习
Let children learn to judge their own work. A child doesn’t learn to talk by being corrected all the time. If he is corrected too much, he will stop talking. He notices a thousand times a day the differences between the language he uses and the language others use. Little by little, he makes the necessary changes to make his language like other people’s.
In the same way, children learn to do all the other things without being taught—to walk, run, climb, or ride a bicycle. They compare their performances with those of more skilled people, and slowly make the changes. But in school we never give children a chance to find out and correct their mistakes. We do it all for them. We thought that they would never notice a mistake unless it was pointed out to them, or correct it unless they were made to. Soon they become dependent on teachers. Let a child work out with the help of other children if he or she wants it.
If it is a matter in maths or science, give the child the answer book. Let him or her correct his or her own papers. Why should we teachers waste time on such daily work? Our job should be to help the children when they tell us that they can’t find the way to get the right answer. Let the children learn what all educated persons must learn, how to measure their own understanding, and how to know what they know or do not know.
Let them get on with this job in their ways. School teachers can offer help if they ask for it. Some parents and teachers are worried that the children might fail to learn something that they will need to get in the world. Don’t worry! If it is important, they will go out into the world and learn it.
()24. According to the passage, the best way for children to learn things is by ______.
A. being corrected all the time
B. following adults’ advice
C. doing as other people do
D. being taught all the time
()25. The underlined sentence in the third paragraph means “______”.
A. teachers can’t correct students’ papers
B. teachers needn’t waste time teaching students in class
C. teachers should leave students in the classroom
D. teachers should help students improve their learning ability
()26. We can infer that students ______ from the passage.
A. can learn a lot in real life
B. can face any challenge easily
C. can grow up without others’ help
D. no longer need teachers in the future
()27. Which of the following can be the best title for the passage?
A. Let Us Teachers Stop Working
B. Let Children Learn by Themselves
C. Let Parents Understand Their Kids
D. Let Parents Help Children Learn
答案: 24—27 CDAB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭