2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年奔跑吧少年九年级英语全一册外研版》

Ⅲ Read the passage and finish the following tasks.
A. Complete the passage with the sentences in the box. (one extra option)
There are many natural mysteries and wonders in the world. Here are some of them.
Fossil(化石) footprints About 11,000 years ago, some ancient humans went for a muddy walk in Africa. They left more than 400 footprints, which became fossils. It's the largest collection of ancient African footprints ever found. 31. ______ And they have learnt more about the people who left them. All of the footprints came from feet. Scientists found the footprints of 17 people who probably walked together. From the size of the footprints, scientists think the group was mostly adult women. 32. ______
Snakes stick together Can snakes be friends? Some scientists recently found the answer by closely watching 40 young garter snakes(束带蛇). These small, harmless snakes are common in North America. Scientists divided the snakes into 10 groups. Then they put each group into a small space together for eight days. 33. ______ Each snake liked to stay together with certain snakes more than others. Even when scientists moved them around, the snakes often went back to their same friends. "Snakes are known for being unfriendly but it's not always true," scientists say.
How koalas get water All living things need water. But they get it in different ways. You drink water from a glass. Plants take it in with their roots. 34. ______ But scientists have discovered that koalas have another way to get water: They lick(舔) trees. People noticed the surprising behaviour while watching wild koalas in Australia. During rainstorms or right after, rainwater dropped down from tree trunks. Some koalas got the running water while they sat in the trees.
A. Scientists have studied all the footprints.
B. They found that snakes do seem to have friends.
C. They may have been out gathering food together.
D. Koalas are animals that only live in Australia.
E. Koalas get water from eucalyptus(桉树) leaves they eat.
B. Answer the question. (no more than 15 words)
35. What do the three examples in the text(fossil footprints, snakes, and koalas) tell us about the natural world?
答案: 31—34 ACBE 35. The examples show that the natural world is full of mysteries and surprises. (答案不唯一,言之有理即可)
Ⅳ The Yangtze River is famous for its impressive sights. One of the most famous parts of the Yangtze River is the Three Gorges. Do you know what they are?
36. ______
答案: They are Qutang Gorge, Wu Gorge and Xiling Gorge.
Can you guess the part of speech and meaning of the underlined words in the passage(s) above?
37. birthplace: ______
38. pagoda: ______
答案: 37. n. 发源地 38. n. (亚洲的)塔,宝塔

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭