第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
根据汉语意思及所给提示翻译句子
1.西藏以蓝天、清新的空气和高山闻名。(be famous for)
2.西递村坐落于黟县的东南部。(lie in)
3.像黄山、天柱山这样的风景名胜非常值得一游。(be well worth doing)
4.在那里,你不仅可以参观花市,还可以享受美食。(not only... but also...)
5.具有2 000多年历史的长城是最伟大的人造奇观之一。(with a history of...)
1.西藏以蓝天、清新的空气和高山闻名。(be famous for)
2.西递村坐落于黟县的东南部。(lie in)
3.像黄山、天柱山这样的风景名胜非常值得一游。(be well worth doing)
4.在那里,你不仅可以参观花市,还可以享受美食。(not only... but also...)
5.具有2 000多年历史的长城是最伟大的人造奇观之一。(with a history of...)
答案:
1. Xizang is famous for its blue sky, fresh air and high mountains.
2. Xidi Village lies in the southeast of Yixian County.
3. The places of interest like Mount Huangshan and Mount Tianzhushan are well worth visiting.
4. You can not only visit the flower markets but also enjoy delicious food there.
5. The Great Wall with a history of more than 2,000 years is one of the greatest man-made wonders.
2. Xidi Village lies in the southeast of Yixian County.
3. The places of interest like Mount Huangshan and Mount Tianzhushan are well worth visiting.
4. You can not only visit the flower markets but also enjoy delicious food there.
5. The Great Wall with a history of more than 2,000 years is one of the greatest man-made wonders.
[新考法·思维导图提示]假如你是李辉,元旦节时,在你的建议下你和家人去黄山旅行了,请你根据下图提示信息,写一篇英语短文介绍你们的这次旅行。

注意:1.短文须包含上述要点,可适当增加细节,以使行文连贯;
2.文中不能出现真实姓名和学校名称;
3.词数80~100(首句已为你写好,不计入总词数)。
Last week my parents and I went to Mount Huangshan for the New Year’s holiday.
注意:1.短文须包含上述要点,可适当增加细节,以使行文连贯;
2.文中不能出现真实姓名和学校名称;
3.词数80~100(首句已为你写好,不计入总词数)。
Last week my parents and I went to Mount Huangshan for the New Year’s holiday.
答案:
Last week my parents and I went to Mount Huangshan for the New Year's holiday. Mount Huangshan lies in the south of Anhui Province and attracts millions of tourists every year.
Before the trip, we prepared some food, water, and clothes. When we climb the mountain, we saw lots of strange rocks, sea of clouds and beautiful wild flowers along the way. Though tired, we felt extremely excited and proud after reaching the mountaintop.
The reason why we chose there was that we wanted to get close to the nature and relax ourselves. It was a meaningful trip because we learnt a lot about the history and culture of Mount Huangshan. We also learnt the importance of protecting the environment.
Before the trip, we prepared some food, water, and clothes. When we climb the mountain, we saw lots of strange rocks, sea of clouds and beautiful wild flowers along the way. Though tired, we felt extremely excited and proud after reaching the mountaintop.
The reason why we chose there was that we wanted to get close to the nature and relax ourselves. It was a meaningful trip because we learnt a lot about the history and culture of Mount Huangshan. We also learnt the importance of protecting the environment.
查看更多完整答案,请扫码查看