2025年真题圈九年级英语全一册冀教版河北专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年真题圈九年级英语全一册冀教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年真题圈九年级英语全一册冀教版河北专版》

第165页
D (期末·保定二中分校)
We are excited when we reach our goals, and at that moment we laugh, clap, even are over the moon(欣喜若狂). Without doubt, good results make us joyful. However, we cannot always get what we want and be the winner all the time. Some people can’t help doubting, “Are our efforts in vain(徒劳的)?”
The answer is “No”. We should remember that we are not only measured(衡量)by how many goals we’ve reached, but how we acted, which means, the process(过程)is also important.
Here is an example. Fruits are delicious. It takes trees a long time to bear them. In the process of growing, trees have to suffer from bad weather, insect bites and also intentional destruction(故意的破坏)from human beings. So it is with us. Our life is like a journey. At the beginning, we set a goal, dreaming of it every night, but we should never forget that we spend most of our time on the journey. Unluckily, many people only complain(抱怨)about the failure and then give up hope. In fact, it is the failure that teaches us to be brave and stand on our own.
I myself deeply believe that only those who have experienced a lot can own the highly - valued characters and the chance to succeed. It is said, “No pain, no gain.” We are still young, still full of energy, so why are we afraid of failure and why do we hesitate(犹豫)to take an adventure?
Young men, let’s forget results, leave out pain, and just look forward and don’t miss any chance on the journey!
(   )66. Reaching our goals will make us ________.
A. laugh at others B. be over the moon
C. set another goal D. forget our efforts
(   )67. What does the underlined word “adventure” mean?
A. Step. B. Break.
C. Advantage. D. Risk.
(   )68. The writer gives an example of fruits in order to say that “________”.
A. fruit is delicious
B. people will suffer a lot in life
C. it’s hard for a tree to bear fruits
D. we should grow trees to get good fruits
(   )69. Only those who ________ will get really good characters.
A. have gone through a lot
B. work very hard
C. believe that things will be better and better
D. believe in themselves
(   )70. Which is right according to the passage?
A. If we achieve our goals, we must be doubtful.
B. The process doesn’t matter according to the writer.
C. In general, we spend most of our time on the journey.
D. We can always get what we want and be the winner all the time.
答案:  66—70 BDBAC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭